Vrei o pereche de pantofi cu zece calități, nu invers. Iată de ce mai puțin înseamnă mai mult și atunci când vine vorba de încălțăminte

14 iulie, 2023

A fi la modă este o ambiție și o plăcere pe care o au mai toate femeile. Chiar dacă este un sport național, a fii la modă are provocările sale și nu toată lumea reușește să facă performanță.

Galarieli jpg

Din lipsă de informații, ne focusăm de multe ori pe aspecte eronate sau secundare, trecând cu vederea detaliile cruciale care construiesc acea pereche de pantofi fantastică pe care ne-o dorim. Vă prezentăm mai jos câteva elemente importante de care trebuie să ținem cont dacă vrem să fim cu adevărat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului când vine vorba de încălțări.

          Garderoba capsulă te va duce la următorul nivel!

          Aceasta este un fel de mini colecție vestimentară personală, formată din cât mai puține haine și perechi de încălțări care nu se demodează în doar câteva luni, de o înaltă calitate și atent alese pentru a le putea combina între ele realizând zeci sau chiar sute de outfituri. Avantajele unui astfel de concept sunt nenumărate. In primul rând eviți cumpărăturile ieftine, din impuls, din cauza cărora ajungi să ai dulapul ticsit cu piese mediocre. Acestea vor genera în permanență impresia că nu ai ce să porți. Decât zece cămăși obscure, mai bine trei care se deosebesc prin croi, calitate, finețe. Aplică aceeași regulă restul hainelor și pantofilor și ai grijă să alegi piese care se pot intercala cu succes unele cu altele. Astfel dulapul va fi aerisit, echilibrat, inspirațional iar tu nu te vei mai bloca în fiecare dimineață în fața lui. 

          Un alt aspect important este cel financiar. Chiar dacă vei plăti inițial o sumă de bani mai mare pentru o pereche de pantofi premium, aceștia își vor amortiza investiția în timp. Vor rezista impecabil ani de zile și vei descoperi că te vei reîndrăgostit de ei la fiecare purtare. In schimb, pantofii ieftini, cumpărați necalculat vor fi abandonați la doar câteva luni fie pentru că nu sunt chiar ceea ce aveam nevoie, arată neîngrijit, se strică sau nu avem cu ce să îi combinăm. Astfel vom cheltui din nou și din nou pe pantofi îndoielnici care nu ne vor face cinste. Ieși din acest cerc vicios. Cu o garderobă capsulă vei obține calitate ridicată și un aspect ireproșabil la jumătate de preț. 

          Alege de pe podiumuri doar ce ți se potrivește!

          Dacă studiem cu atenție cele mai importante colecții prezentate pe podiumurile internaționale de renumitele case de modă, descoperim cu bucurie că există varietate și deci ceva spectaculos pentru fiecare femeie! Fii prima care află ce se va purta și pe străzile urbei tale și fii cu un pas înainte. Alege o pereche de pantofi în tendințele care ți se potrivesc ținând cont de următoarele aspecte. 

         Pantofii cu vârf ascuțit te vor duce în vârf! Un element comun întâlnit în mai toate prezentările de încălțăminte premium sunt pantofii cu vârf ascuțit. Tocul stilleto este bineînțeles, in continuare cel care flatează cel mai bine această formă a pantofului. Prezenți în mai toate culorile și texturile, acest gen de pantof pare a fi unul de cursă lungă așadar nu vei arunca banii pe fereastră făcând o astfel de investiție.

         Nuanțele metalizate sunt ridicate în slăvi anul acesta de designeri. Dacă ești o persoană extrovertită, creativă, curajoasă această tendință este pentru tine. Alege un pantof auriu, argintiu sau bronz și vei da un plus de fantezie ținutei tale. Nu face asta însă la birou sau atunci când îți iei copilul de la grădiniță. Un pantof special are nevoie de o ocazie specială. Evenimentele de seară sunt cele mai potrivite pentru o pereche de pantofi care vor străluci și în care vei străluci. Iar cu o pereche de pantofi numiti si ‘piesa de rezintenta’ este datoare fiecare dintre noi. 

         Moda este jucăușă si permisivă și în 2023. Dacă tocurile înalte te sperie, poți să fii la modă și într-o pereche de pantofi cu toc subțire, mai jos de 5 cm sau toc gros. Balerinii sunt în continuare o alegere sigură și foarte promovată de designerii internaționali de pantofi.  

         Comoditatea trebuie să fie super puterea ta!

         Încrederea în sine, succesul și deci fericirea vin din interior. Chiar dacă sună ciudat, acest principiu se aplică și atunci când discutăm de pantofii pe care îi alegem. Tot mai mulți artizani de încălțări au înțeles asta așadar, în ziua de astăzi, o pereche de pantofi trebuie să fie în egală măsură calitativă, comodă și frumoasă. Trio-ul este absolut necesar. Iată de ce. Calitatea înseamnă cusături atent realizate, îmbinări fine, materiale naturale, cromatică studiată, stil coerent, calapod corect. Toate acestea însumate vor oferi picioarelor tale o surprinzătoare stare de relaxare și confort pe termen lung. Astfel tu vei avea toate premisele pentru succes. Vei fi binedispusă, te vei putea concentra mai ușor la sarcinile zilnice, vei fi mai productivă la locul de muncă și vei avea o dispoziție crescută de socializare. Starea interioară de bine se va vedea astfel la exterior. Vei radia de frumusețe iar energia pozitivă îți va deschide calea spre noi orizonturi. 

         Intră pe acest magazin online și descoperă zeci de perechi de pantofi premium, de cea mai înaltă calitate, lucrate manual. Alege modelul care ți se potrivește și transformă strada în propriul podium de modă!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg