WOW! Monica Anghel, tot mai aproape de imaginea lui Adele de la premiera din Las Vegas

20 noiembrie, 2022

După ce a slăbit neînchipuit de mult, artista noastră ar putea suferi o nouă schimbare de look.

Monica Anghel vs Adele jpg

Monica Anghel uimește cu tenacitatea cu care continuă să-și transforme corpul. După ce a slăbit din motive medicale, după dificila operație la coloană, acum continuă să scadă în greutate, cel mai probabil având drept motivație stilul de viață sănătos, dar în plan secundar și din rațiuni estetice și de orgoliu feminin. Căci, dacă i-au reușit atât de multe până acum, de ce ar fi obținerea unei siluete de invidiat un obstacol de netrecut?

Iar prietenii, cunoscuții, colaboratorii și întreaga comunitate de fani o încurajează în demersul ei și îi aplaudă fiecare reușită. Mai ales că, mai nou, a fost invitată să apară în mai multe show-uri de modă, unde a prezentat ținute moderne, flamboaiante, care i-au pus în evidență talia.

Cea care i-a lansat această invitație este designerul Cera Mihăilescu, care i-a făcut chiar și o nouă propunere de schimbare de look: să-și lase părul lung și să adopte o altă nuanță de blond, noul styling îndulcindu-i foarte mult trăsăturile. 

Fotografia publicată de Monica Anghel a luat prin surprinde pe toată lumea, schimbarea fiind uriașă. Totodată, nu putem să nu observăm marea asemănare cu noul look al lui Adele - o altă mare artistă, care s-a ambiționat și și-a schimbat stilul de viață, acum ajungând să arate aproape ca un manechin.

De altfel, din cele mai noi fotografii cu Adele, de la lansarea seriei sale de concerte la Colosseum, de la celebrul Cesar s Palace din Las Vegas, o arată fix în aceeași ipostază și având același aer, machiaj și coafură, ea purtând cu această ocazie o creație haute couture din catifea neagră a casei de modă Schiaparelli.

Dacă imaginea cu Adele a făcut deja înconjurul lumii, și imaginea cu „noua“ Monica Anghel face ravagii pe rețelele de socializare printre fanii români. Și, deși cel mai mult ne place s-o ascultăm, recunoaștem că e o revelație și la nivel fizic și, dacă e pregătită să experimenteze un nou hairstyling sau orice altă schimbare rămâne la latitudinea ei. Fanii tot o vor iubi, ca și până acum.

FOTO: Facebook, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg