Ziua Iei. Cum o poartă vedetele de la Hollywood

24 iunie, 2015

Astăzi, de Ziua Internaţională a iei româneşti, vă propunem să sărbătorim această frumoasă bluză tradiţională cu o galerie foto a vedetelor din afară care au ales s-o poarte, mai ales în zilele călduroase de vară. Ei bine, da, dacă

Astăzi, de Ziua Internaţională a iei româneşti, vă propunem să sărbătorim această frumoasă bluză tradiţională cu o galerie foto a vedetelor din afară care au ales s-o poarte, mai ales în zilele călduroase de vară.

Ei bine, da, dacă la noi în ţară purtarea iei pare un pic desuetă, vedetelor din afară li se pare o creaţie foarte originală, iar unele o poartă chiar şi la evenimente, pe covorul roşu.

Într-adevăr, vorbim de o piesă vestimentară care poate fi adaptată oricărei ţinute, fie uneia lejere, de zi, fie în combinaţie cu piese ceva mai pretenţioase, seara. Să vedem, aşadar, cum au combinat aceste vedete ia românească!

Frumoasa Emma Stone a ales o ie subţire, fără mâneci, ideală pentru o plimbare în miezul verii.

Click pe următoarea!

Selma Blair a combinat foarte frumos ia cu mâneci trei sferturi cu o pereche de boyfriend jeans şi cu o geantă şic, într-o nuanţă electrizantă.

Sharon Stone nu-şi arată vârsta, iar ţinuta această tinerească o ajută să pară cool, chiar şi la 56 de ani. Nu ne plac şlapii, în schimb…

Kate Moss poartă ia în felul ei, sexy. Cu o pereche de blugi scurţi arată minunat.

Pentru stilul boho-chic al Emmei Watson, ia este o piesă perfectă, iar combinaţia cu jacheta din piele îmblănită este foarte hippie.

Taylor Swift a asortat o ie elegantă, cu mâneci lungi şi bufante, unei perechi de pantaloni scurţi eleganţi, pentru un eveniment monden.

Foto: Hepta