Feli îi aduce un tribut celebrei Maria Tănase în noua piesă lansată: "E muza mea"

5 noiembrie, 2020
3 feli tribut maria tanase 2 jpg jpeg

Feli lansează „Du-te, dorule”, un tribut adus Mariei Tănase, o piesă despre răzbunare şi vindecare post-iubire, odată cu ea, şi cea de-a şaptea felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, în care îşi cânta poveşti marcante din viaţa şi formarea ei că om şi ca artist.

„Piesa aceasta este un tribut adus Mariei Tănase. Inspirată de „Cine iubeşte şi lasă”, de „Blestem” şi de întreaga forţă creatoare a muzei mele, Maria Tănase, am simţit să-mi scriu şi să-mi cant o poveste reală de vindecare de iubire din trecutul meu.”, povesteşte Feli imboldul care a împins-o să creeze piesa-blestem „Du-te, dorule”.

„După ce se termină o poveste de iubire, fiecare se vindecă în felul lui pentru a merge mai departe. Eu, după acest episod din trecutul meu, care mi-a rănit ego-ul, am simţit să îmi doresc aprig ca el, băiatul care-mi fusese iubit, să nu poată fi fericit fără mine, să nu scape uşor de „fantoma” mea şi să mă vadă pe mine în toate femeile care vor urma în viaţa lui”, povesteşte cu sinceritate Feli despre povestea reală care a inspirat-o în compunerea noii sale piese.

2 feli tribut maria tanase 1 jpg jpeg

Artista şi-a dorit ca prin această piesă să scoată la lumină ceea ce oamenii de obicei încearcă să ascundă: „De cele mai multe ori, oamenii vor să pară buni şi sensibili chiar şi atunci când sunt răniţi, însă adevărul ascuns în sufletul lor este că nu simt să fie atât de altruişti şi sensibili cu persoană care i-a rănit. Avem cu toţii o parte întunecată în noi, pe care trebuie să o acceptăm şi să o lăsăm să iasă la iveală din când în când, că să ne eliberăm şi să putem trece mai repede şi mai uşor mai departe.”, mărturiseşte artista despre lecţia învăţată în trecut.Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg