Feli, susţinută de spanioli în finala Eurovision România de duminică

21 februarie, 2018
Feli Buna de iubit finala Eurovision Romania 2018 jpeg

Artista participă în finala concursului cu piesa "Bună de iubit", iar fanii îi pot face galerie la Sala Polivalentă din Bucureşti, dar şi online.

image

Feli, una dintre cele mai bune voci ale momentului, va urca duminică seara pe scena Eurovisionului, în ultima etapă de concurs naţional, care se desfăşoară la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Fosta concurentă "Vocea României" din echipa lui Smiley are parte de-o mare susţinere din partea celor de la HaHaHa Production, dar şi de spanioli. Presa din Valencia scrie despre Feli că este „una dintre cele mai cunoscute voci din România, favorita pentru calificare la Eurovision”.

Momentul lui Feli este aşteptat în Spania şi pentru că acolo Feli a filmat videoclipul piesei “Bună de iubit”, regizat de Iura Luncaşu. Castelul din Peñiscola, care a fost platou de filmare şi pentru celebrul serial "Game of Thrones", a găzduit timp de o zi echipa de filmare pentru cel mai ritmat videoclip al artistei.

În primele patru zile de la lansare, clipul a strâns aproape 1 milion de vizualizări pe YouTube, fiind în acest moment pe locul #6 în Trending, ceea ce i-a făcut pe jurnaliştii de la “El perriodico mediterraneo” s-o declare ”una dintre candidatele sigure pentru a reprezenta Romania” la Lisabona.

Inclusiv Andres Martinez, primarul oraşului Peñiscola, unde Feli a filmat, a postat videoclipul pe pagina personală de Facebook: “Nu ştiam această melodie, dar îmi place la nebunie videoclipul. Are o lumină specială, iar locaţia aleasă e inegalabilă. Cum vi se pare?“.(

Piesa “

” se regăseşte pe albumul lansat la finalul anului trecut, "

, alături de hit-uri precum "

, "

 sau "

.

"Bună de iubit" se va auzi şi în Rusia, pe postul de televiziune Adagio TV.

Marea Finală va avea loc la Bucureşti, în Sala Polivalentă, pe 25 februarie. În ultimul act al Selecţiei Naţionale, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg