Femeile din viaţa lui Fuego. Cine i-a ajuns la inimă enigmaticului artist

31 august, 2015
femeile din viata lui Fuego jpeg

Unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi muzicieni români, Fuego, dintotdeauna a ales să fie cât se poate de discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală. Pe numele său, Paul Ciprian Surugiu, muzicianul născut la Turda la 23 august 1976, a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Ecologice. Însă, în paralel, artistul a luat cursuri de canto, participând la diverse festivaluri şi concursuri de muzică.

image

Fuego a evitat cât se poate de discret şi frumos să vorbească despre femeile din viaţa lui, mai ales în urma unui eşec în dragoste, cu femeia care i-a cucerit inima cândva, Ana Maria Ciuaşu. Despărţirea de aceasta a survenit după un şoc teribil, după ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini, în anul 2007. De atunci, artistul nu a mai vorbit şi nici nu a mai fost văzut în preajma altei femei. Deşi cei doi au încercat mai multe tratamente şi sperau ca toate să le meargă conform planurilor, o nuntă frumoasă unde lumea să se simtă bine, despărţirea a fost inevitabilă.

Femeile din viaţa lui Fuego – dramele se întâmplă şi la case mari

Viaţa trebuie să meargă mai departe, şi în timp ce artistul a bucurat ani la rând mii şi mii de oameni, Ana a luat un alt drum în viaţă. După ce a fost numită şefa de cabinet a prefectului de Olt, funcţie pe care a pierdut-o în mai puţin de o săptămână pe motivul că nu ar fi avut studii superioare, ea şi-a căutat în altă parte.

image

Aşa cum fostul ei iubit, Fuego, a ajuns să aibă o carieră plină de succes, Ana Maria şi-a găsit un loc de muncă nu la fel de strălucit. Ea a fost angajată timp de 3 ani la o societate de cumpărături, care a atras multe scandaluri, inclusiv procese din partea unor clienţi care spun că au fost păgubiţi după ce li s-au promis reduceri la cumpărarea unor produse. Ana a devenit, astfel, complice la o afacere scandaloasă, chiar dacă ea a asimilat o experienţă de 3 ani.

Femeile din viaţa lui Fuego – Fuego nu vorbeşte decât de singura femeie din viaţa lui, mama sa

Ana Maria şi Fuego au avut o relaţie de 4 ani, aceştia trebuiau să se căsătorească, planurile de nuntă erau deja făcute, iar Irina Loghin trebuia să le fie naşă de cununie. Dar după ce tragedia pierderii de sarcini s-a întâmplat, cei doi s-au despărţit. După această tragică întâmplare din viaţa lui, Fuego nu a mai vorbit despre altă femeie în public, cu excepţia mamei sale.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG