Femeile din viaţa lui Gérard Depardieu

14 septembrie, 2015
gerard depardieu cannes 1994 jpg jpeg
image

Gérard Xavier Marcel Depardieu, actor francez de renume, s-a născut la 27 decembrie 1948 în Franţa şi este unul dintre cei mai prolifici actori de film din istoria filmului, având în spate 170 de filme începând cu 1967. A câştigat de două ori premiul Cesar pentru cel mai bun actor şi de asemenea, a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor în Green Card.

Cu o carieră demnă de invidiat de către colegii de breaslă, Depardieu a avut o tinereţe zbuciumată şi a fost la un pas de a-şi rata viaţa palpitantă de actor. În octombrie 2014 a lansat volumul autobiografic “Ça s’est fait comme ça” (S-a întâmplat aşa), în care dezvăluie relatări despre viaţa personală, despre familia sa şi despre relaţia cu copiii săi.

Femeile din viaţa lui Gérard Depardieu – femeie deosebite pentru un trecut tumultos

Provenit dintr-o familie foarte săracă, în care a fost nevoit să-şi ajute mama la naşterea fraţilor săi, deoarece nu îşi permiteau o moaşă, Depardieu a început să colinde singur pe străzi de la vârsta de 10 ani. A făcut sex pentru bani, a jefuit şi tâlhărit, a făcut puşcărie vreme de trei săptămâni, a jefuit morminte şi a cumpărat ţigări dintr-o bază NATO, pe care le-a vândut la preţ dublu apoi.

Femeile din viaţa lui Gérard Depardieu – actorul îşi apreciază companiile feminine

În ceea ce priveşte femeile din viaţa lui Gérard Depardieu, acesta s-a căsătorit cu Elisabeth Guignot în 1970, cu care a avut doi copii, pe actorul Guillaume (mort în 2008) şi actriţa Julie. În ianuarie 1992, în timpul despărţirii de Elisabeth, a venit pe lume şi Roxanne, fiica sa cu modelul Karine Silla. În 1996 a divorţat de Elisabeth şi a început o relaţie de dragoste cu actriţa Carole Bouquet, care i-a fost parteneră din 1997 în 2005.

image

În 2006, pe 14 iulie se naşte fiul său, Jean, conceput împreună cu Hélène Bizot (nu este vorba de actriţa Hélène Bizot, ci de fiica lui François Bizot). Până în 2005, Depardiue a trăit cu scriitoarea Clémentine Igou.

Despre relaţiile sale, Depardieu a declarat: “Am avut companii minunate în timpul vieţii, apoi a trebuit să ne despărţim, dar nu ca şi duşmani. Am rămas prieteni. Întotdeauna divorţurile au fost costisitoare, dar sunt doar bani. Nu este aşa important. Am făcut copii cu femei minunate. Încă le plac”.

 



Recente pe Ok! Magazine

Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg