”Feministele au uitat ce misogin era Karl Lagerfeld și l-au celebrat” Actrița acuză vedetele de ipocrizie

4 mai, 2023

O actriță se miră de ipocrizia unor mari vedete de la Met Gala, care l-au celebrat pe Karl Lagerfeld, uitând ce fel de om era.

FotoJetJamil jpg

”Marile feministe au uitat ce misogin era Karl Lagerfeld și l-au celebrat” Actrița acuză vedetele de ipocrizie.

O actriță se miră de ipocrizia unor mari vedete de la Met Gala, care l-au celebrat pe Karl Lagerfeld, uitând ce fel de om era.

Jameela Jamil este șocată de principiile cu dublu standard ale anumitor vedete. Reacția furibundă a venit la o zi după Met Gala 2023, evenimentul care l-a celebrat pe răposatul designer al casei de modă Chanel, Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld jpg

Luni seara, toată floarea cea vestită a Hollywood-ului monden și-a dat întâlnire la Met Gala, a cărei temă anul acesta a fost viața și opera lui , Karl Lagerfeld, ”A Line of Beauty”.

În dimineața de după eveniment, Jameela Jamil s-a dezlănțuit pe Instagram, cu o postare plină de patos. ”Aseară, Hollywood-ul, industria modei și unele dintre cele mai vocale feministe i-au adus urale la cel mai înalt nivel unui bărbat care a fost fățiș necruțător cu femeile, cu persoanele grase, cu imigranții sau cu victimele agresiunilor sexuale. Nimeni nu e perfect, cu atât mai puțin eu, dar Doamne, Dumnezeule! Aveam un an la dispoziție să reglementăm ceva și să nu-i aducem ode unui bigot arhicunoscut. Și toată lumea a decis că arta poate fi separată de viața sa, atunci când e convenabil pentru noi? Este o regulă pentru noi și o alta pentru ceilalți? Aseară, am renunțat la dreptul nostru de a mai fi luați în serios”, a scris cu încrâncenare cunoscuta actriță din ”The Good Place”.

Jameela Jamil a ținut să explice public: „Nu este vorba despre anularea culturii. Nici măcar nu este vorba despre Karl. Este vorba despre a arăta cât de selectivă este cultura anulării în politica liberală, în cel mai flagrant mod de până acum. Este vorba despre a arăta de ce oamenii nu au încredere în liberali. Din cauza tacticilor alunecoase și standardelor duble de genul acesta. Și nu doar Hollywood a făcut asta, ci tot publicul online participant, toți au pus umărul aseară la ștergerea adevărului. Cu referire la rahatul de până acum, furcile au fost înlocuite cu linguri! Să nu fiți șocați când vom pierde la alegerile urmăoare.”, a mai scris, cu furie și patimă, Jameela Jamil.

După decesul lui Karl Lagerfeld din 2019, Jameela Jamil a scris pe Twitter: ”Un misogin necruțător, care punea la zid oamenii grași! Nu-l mai plângeți atât și nu mai vorbiți de el ca despre un sfânt plecat prea curând. Era talentat, nu zic nu, dar ca persoană lăsa mult de dorit.”

Nu doar Jameela Jamil a fost revoltată de tema Met Gala, ci și Ashley James, o altă vedetă americană, care a postat marți câteva citate ale răposatului designer Chanel, care conțineau remarci tăioase ale designerului în legătură cu mai multe femei celebre, critici pentru victimele #metoo, dar și comentarii răutăcioase despre refugiați și Holocaust.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
AFIS FILM  jpg