”Feministele au uitat ce misogin era Karl Lagerfeld și l-au celebrat” Actrița acuză vedetele de ipocrizie

4 mai, 2023

O actriță se miră de ipocrizia unor mari vedete de la Met Gala, care l-au celebrat pe Karl Lagerfeld, uitând ce fel de om era.

FotoJetJamil jpg

”Marile feministe au uitat ce misogin era Karl Lagerfeld și l-au celebrat” Actrița acuză vedetele de ipocrizie.

O actriță se miră de ipocrizia unor mari vedete de la Met Gala, care l-au celebrat pe Karl Lagerfeld, uitând ce fel de om era.

Jameela Jamil este șocată de principiile cu dublu standard ale anumitor vedete. Reacția furibundă a venit la o zi după Met Gala 2023, evenimentul care l-a celebrat pe răposatul designer al casei de modă Chanel, Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld jpg

Luni seara, toată floarea cea vestită a Hollywood-ului monden și-a dat întâlnire la Met Gala, a cărei temă anul acesta a fost viața și opera lui , Karl Lagerfeld, ”A Line of Beauty”.

În dimineața de după eveniment, Jameela Jamil s-a dezlănțuit pe Instagram, cu o postare plină de patos. ”Aseară, Hollywood-ul, industria modei și unele dintre cele mai vocale feministe i-au adus urale la cel mai înalt nivel unui bărbat care a fost fățiș necruțător cu femeile, cu persoanele grase, cu imigranții sau cu victimele agresiunilor sexuale. Nimeni nu e perfect, cu atât mai puțin eu, dar Doamne, Dumnezeule! Aveam un an la dispoziție să reglementăm ceva și să nu-i aducem ode unui bigot arhicunoscut. Și toată lumea a decis că arta poate fi separată de viața sa, atunci când e convenabil pentru noi? Este o regulă pentru noi și o alta pentru ceilalți? Aseară, am renunțat la dreptul nostru de a mai fi luați în serios”, a scris cu încrâncenare cunoscuta actriță din ”The Good Place”.

Jameela Jamil a ținut să explice public: „Nu este vorba despre anularea culturii. Nici măcar nu este vorba despre Karl. Este vorba despre a arăta cât de selectivă este cultura anulării în politica liberală, în cel mai flagrant mod de până acum. Este vorba despre a arăta de ce oamenii nu au încredere în liberali. Din cauza tacticilor alunecoase și standardelor duble de genul acesta. Și nu doar Hollywood a făcut asta, ci tot publicul online participant, toți au pus umărul aseară la ștergerea adevărului. Cu referire la rahatul de până acum, furcile au fost înlocuite cu linguri! Să nu fiți șocați când vom pierde la alegerile urmăoare.”, a mai scris, cu furie și patimă, Jameela Jamil.

După decesul lui Karl Lagerfeld din 2019, Jameela Jamil a scris pe Twitter: ”Un misogin necruțător, care punea la zid oamenii grași! Nu-l mai plângeți atât și nu mai vorbiți de el ca despre un sfânt plecat prea curând. Era talentat, nu zic nu, dar ca persoană lăsa mult de dorit.”

Nu doar Jameela Jamil a fost revoltată de tema Met Gala, ci și Ashley James, o altă vedetă americană, care a postat marți câteva citate ale răposatului designer Chanel, care conțineau remarci tăioase ale designerului în legătură cu mai multe femei celebre, critici pentru victimele #metoo, dar și comentarii răutăcioase despre refugiați și Holocaust.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg