Fergie, o școlăriță sexy, în ciuda fostului soț

De curând a anunțat despărțirea de cel care i-a fost soț timp de 8 ani, tatăl băiețelului său, Axl, iar acum Fergie pare să se distreze de una singură. A ținut ascunsă separarea de Josh Duhamel încă de la începutul anului, cei doi hotărând să dea vestea presei abia acum o săptămână.

Outfitul lui Fergie a atras atenția tuturor.

Probabil nefericită în relația cu actorul american, Fergie a scăpat acum de povară, este singură și mai disponibilă ca oricând, o arată și vestimentația sa. Sexy și cât mai sumar îmbrăcată, atât la concerte, cât și în viața de zi cu zi, parcă să-i facă în ciudă bărbatului de care este pe punctul de a divorța.

Artista a fost surprinsă acum pe străzile din New York într-o formă de zile mari și îmbrăcată cu o costumație de școlăriță provocatoare. Cu o pereche de pantaloni puțin mai lungi decât body-ul purtat în cel mai recent concert al său și cu o pereche de cizme din lac până la coapse, diva de 42 de ani a hotărât să întoarcă toate privirile. Cu picioarele bronzate și tonifiate, într-o pereche de pantaloni minusculi, cu cămașă albă, cravată și ochii acoperiți de ochelari negri, cântăreața a mers apăsat și încrezătoare, simțindu-se parcă pe podium la o prezentare de modă.

Îmbrăcată sexy, în ciuda fostului partener, Josh.

Nu se cunosc exact motivele despărțirii, dar este sigur că Josh Duhamel a pierdut o femeie pe cinste, mereu în formă și cu niște picioare precum cele ale modelelor Victoria’s Secret.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA