Festivalul de film de la Veneția. Cine a cucerit și cine a dat greș pe covorul roșu?

O nouă zi de festival, o nouă ocazie ca vedetele să strălucească în ținute fastuoase pe covorul roșu. Iată, așadar, ce staruri și-au făcut apariția duminică la festivalul de film de la Veneția!

Johnny Depp și Amber Heard

Johnny Depp, pe covorul roșu, ”la brațul„ soției
Johnny Depp, pe covorul roșu, ”la brațul„ soției

Îndrăgostiți, Amber Heard și Johnny Depp au pășit pe covorul roșu în ținute elegante. În timp ce Johnny Depp a purtat un costum alb-negru, la care a potrivit un papion, soția sa, Amber Heard, a strălucit într-o rochie florală. Simpaticul actor a fost nedezlipit de superba sa soție, care face parte din distribuția unui film din competiția oficiala a Mostrei – „The Danish girl”.

Dakota Johnson

dakota johnson GettyImages-487121450

Și starul din ”Fifty Shades of Grey” a făcut senzație pe covorul roșu. Dakota Johnson a purtat pentru această ocazie o rochie cu umeri goi, extrem de șic, care i-a venit de minune.

Tilda Swinton

'A Bigger Splash' Premiere - 72nd Venice Film Festival

Știe cum să impresioneze, asta-i clar. Actrița în vârstă de 54 de ani a pozat pe covorul roșu plină de grație, în timp ce purta o rochie lungă, lemon, care-i urma perfect linia corpului.

Kristen Stewart

72nd Venice Film Festival - Equals Premiere

Nici apariția lui Kristen Stewart n-a fost ratată de fotografii prezent la eveniment. Actrița a furat privirile tuturor într-o rochie nude cu inserții argintii.

Iată și ce ținute au abordat vedetele în celelalte zile ale festivalului!

Ieri seară, vedetele și-au scos din nou ținutele de covor roșu și au defilat în a doua seară a festivalului de film de la Veneția.

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio în a doua seară a festivalului

Frumoasa actriță în vârstă de 41 de ani, Elizabeth Banks, membră a juriului festivalului de film de la Veneția, a fost, de data aceasta, o apariție mai spectaculoasă decât în seara de debut a evenimentului, rochia ei din mătase cu print floral, semnată Elie Saab, fiind de departe cea mai frumoasă creație pe care am văzut-o pe covorul roșu.

Elizabeth Banks
Actrița a purtat o rochie Elie Saab

La rândul ei, modelul Alessandra Ambrosio a fost răpitoare în varianta neagră a rochiei purtate în prima seară, tot o creație Philosophy di Lorenzo Serafini.

Mark Ruffalo, actorul din filmul Spotlight, a cărui premieră a avut loc aseară, a fost însoțit pe covorul roșu de superba lui soție, Sunrise Coigney, la rândul ei o prezență rafinată în rochia ei desoebit de sexy.

Mark Ruffalo și soția sa

Un alt model care a făcut senzație pe covorul roșu a fost modelul Hilary Rhoda, aici alături de directorul artistic al casei Chopard, Caroline Scheufele.

Hilary Rhoda și Caroline Scheufele

În  seara de debut a festivalului, ca de obicei, atenția n-a fost cucerită de vreo actriță cu treabă pe acolo, ci de un manechin, în cazul nostru, Alessandra Ambrosio, Îngerul de 34 de ani având grijă ca toți ochii să fie pe ea.

Alessandra Ambrosio
La premiera filmului Everest

Și cam asta s-a întâmplat, fie că-ți place, fie că nu, rochia ei albă, diafană și transparentă, cu taieturi în părți, o creație Philosophy di Lorenzo Serafini.

Jake Gyllenhaal

Omologul masculin al divei brazilience a fost actorul Jake Gyllenhaal, starul filmului Everest, care a arătat mai bine ca niciodată în frac, chiar dacă de-abia am putut să-i vedem chipul din cauza bărbii hipsterești.

Elizabeth Banks
Diane Kruger

Actrițele Diane Kruger și Elizabeth Banks, membre ale juriului concursului de anul acesta, au optat amândouă pentru alb, deși rochia actriței de origine germană a avut și ceva inserții argintii, elementul spectaculos fiind trena amplă.

Frumusețea spaniolă Paz Vega n-a surprins neapărat prin alegerea ei vestimentară, semnată Ralph & Russo, deși și aceasta a fost una foarte șic, ci prin tunsoarea pixie care o prinde foarte bine.

Paz Vega
Paz Vega

Maria Grazia Cucinotta, italianca de 47 de ani care este urmașa Monicăi Bellucci în inimile italienilor, a fost o prezență relativ discretă în rochia ei din dantelă neagră, însă frumusețea naturală a actriței a compensat.

Maria Grazia Cucinotta

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA