Fetița Andreei Antonescu s-a mutat în străinătate. Vedeta e însărcinată și pozează goală

2 decembrie, 2022
antonescu

A divorțat și a început o viață nouă, iar acum se pregătește să fie pentru a doua oară mămică. Un singur lucru pare să mai umbrască fericirea Andreei Antonescu: fetița ei, Sienna, a ales să trăiască în America și să locuiască alături de tatăl său.  Artista a înțeles situația, dar îi duce dorul fiicei sale.

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mamă, pentru că nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de două-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și-a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a mărturisit Andreea Antonescu la un post de televiziune.

andreea antonescu

Artista a pozat goală și a postat imaginile pe o rețea de socializare. Andreea, care este însărcinată, își arată burtica în toată splendoarea și demonstrează că nu a luat prea multe kilograme în această perioadă.   

"Victor Vrînceanu și cu mine  suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptăm cu nerăbdare, iubita noastră!", este mesajul transmis de solistă.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg