Fidelitate nemărginită la Plaza România!

12 februarie, 2014

Plaza România răsplăteşte fidelitatea şi pe toţi cei care cred în dragostea nemărginită. Astfel, în luna iubirii, Plaza România îi răsfaţă pe cei mai îndrăgostiţi vizitatori cu activităţi de weekend din cadrul cărora iubirea şi veselia nu vor lipsi.

Plaza România răsplăteşte fidelitatea şi pe toţi cei care cred în dragostea nemărginită. Astfel, în luna iubirii, Plaza România îi răsfaţă pe cei mai îndrăgostiţi vizitatori cu activităţi de weekend din cadrul cărora iubirea şi veselia nu vor lipsi.

Primele evenimente desfăşurate în weekend-ul trecut au dat posibilitatea participanţilor să-şi recunoască partenerii ascunşi sub o altă înfăţişare, în cadrul jocului “Recunoaşte-ţi dragostea”.

14 februarie va fi o zi remarcabilă pentru toţi cei care vor lua parte la “Proba aruncărilor potrivite”. De asemenea, romanticii incurabili sau amatorii de muzică bună se vor delecta pe acorduri de muzică jazz, în cadrul concertului organizat de Plaza România.

Pe data de 15, indrăgostiţii se vor putea bucura în continuare de “Proba aruncărilor potrivite”. Tot în această zi pot afla ce le rezervă astrele sau cât de compatibili sunt în relaţia de cuplu.

De asemenea, proba aruncărilor, precum şi astrograma ce dezvăluie viitorul relaţiei, vor fi puse la dispoziţie pentru toţi îndrăgostiţii pe intreg parcursul zilei de 16 februarie.

Mai mult, în intervalul 12-16 februarie, în cadrul Targului de Valentines, Plaza România aşteaptă cu braţele deschise toate cuplurile ce doresc să-şi împărtăşească sentimentele, oferind cadouri încântătoare însoţite de mesaje personalizate sau citate faimoase. Târgul de Valentines reprezintă un eveniment accesibil tuturor celor au fost, sunt, sau vor fi îndrăgostiţi.

În plus, până pe 28 februarie, Plaza România va pune la dispoziţia îndrăgostiţilor panoul “Vreau să-ţi spun cât te iubesc!”, prin care amorezii îşi pot declara iubirea în scris fată de partenerul iubit.

La finele acestei luni, doi dintre cei mai norocoşi participanţi vor avea sansa de a câştiga un weekend în doi şi de a da frâu liber sentimentelor pe apele domoale ale Veneţiei.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg