Fii cu ochii pe „Date Night”!

21 septembrie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

Preferată de adolescenţii de pretutindeni şi lăudată de majoritatea criticilor de film, comedia „Date Night” promite să te binedispună prin replicile haioase şi să te ţină în suspans datorită intrigii de calitate. Filmul regizat şi produs de Shawn Levy, văzut de mulţi ca replică a faimoasei pelicule „Mr. and Mrs. Smith”, combină fericit elementele specifice unei comedii reuşite cu scenele rupte parcă dintr-un film de acţiune. Dialogul dintre cele două personaje principale, Claire şi Phil Foster, stârneşte de cele mai multe ori râsul, pe când urmăririle prin tot oraşul în care sunt implicaţi cei doi soţi te ţin cu sufletul la gură.

Preferată de adolescenţii de pretutindeni şi lăudată de majoritatea criticilor de film, comedia „Date Night” promite să te binedispună prin replicile haioase şi să te ţină în suspans datorită intrigii de calitate.

Filmul regizat şi produs de Shawn Levy, văzut de mulţi ca replică a faimoasei pelicule „Mr. and Mrs. Smith”, combină fericit elementele specifice unei comedii reuşite cu scenele rupte parcă dintr-un film de acţiune. Dialogul dintre cele două personaje principale, Claire şi Phil Foster, stârneşte de cele mai multe ori râsul, pe când urmăririle prin tot oraşul în care sunt implicaţi cei doi soţi te ţin cu sufletul la gură.

Jocul actorilor este punctul forte al producţiei cinematografice „Date Night”, fiind apreciat şi de publicul care s-a grăbit să ajungă la cinematograf în weekendul lansării filmului în Statele Unite. Pelicula care-i are în distribuţie pe actorii Tina Fey şi Steve Carell s-a aflat pe locul fruntaş la capitolul încasări în primul weekend de la premieră, înregistrând per total un profit de peste 100 de milioane de dolari.

„Date Night”, câştigătorul premiului Teen Choice Award for Movie Comedy, prezintă povestea unui cuplu cât se poate de obişnuit, a cărui viaţă conjugală a devenit rutină. Ca să-şi mai condimenteze relaţia, Claire şi Phil Foster au inventat „întâlnirea de sâmbătă seara”, când perechea merge la film şi apoi la restaurant. O încurcătură cu o rezervare îi face să se dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Toate păţaniile prin care trec nu fac decât să le amintească, într-un final, celor doi de ce s-au îndrăgostit iniţial unul de celălalt.

Date Night este distribuit în România de

image

Odeon CineplexRecente pe Ok! Magazine

negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg