Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, se pregăteşte de nuntă

7 noiembrie, 2022

Fetele din familia Trump s-au reunit în weekend la petrecerea burlăciţelor pentru Tiffany, cea mai tânără dintre ele.

Petrecerea burlacitelor pentru Tiffany Trump   Instagram (1) jpg

Mezina fostului preşedinte american, Tiffany Trump, urmează să se căsătorească cu tânărul om de afaceri Michael Boulos. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2021, dar nu s-au grăbit să organizeze nunta. Astfel că abia acum, la un an şi jumătate de când a primit inelul de logodnă şi la o lună după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 29 de ani, Tiffany a avut parte de o petrecere a burlăciţelor, pusă la cale de sora ei mai mare, Ivanka Trump, şi de cumnata sa, Lara Lea Trump (soţia lui Eric Trump). 

Cum era de aşteptat, petrecerea a avut loc în Florida, la clubul Mar-a-Lago al lui Donald Trump, unde au loc, de obicei, toate evenimentele mari de familie. Cu tacâmuri aurite şi veselă din porţelan pictată cu trandafiri roz, reuniunea a avut loc în aer liber, cu o tematică pink. Sărbătorita zilei, viitoarea mireasă Tiffany Trump, a purtat o rochie albă din dantelă, mulată pe corp şi lungă până la genunchi, care i-a flatat noua siluetă. Iar Ivanka şi Lea au purtat rochii similare albe cu imprimeu floral albastru - o coincidenţă fashion, despre care Lea s-a grăbit să comenteze pe Instagram că nu au plănuit-o nicio clipă.

În imaginile de la eveniment apare şi fiica lui Lea şi a lui Eric Trump, îmbrăcată tot într-o rochiţă albă.

În lipsa altor informaţii, înţelegem că pregătirile de nuntă au intrat pe ultima sută de metri şi că, în curând, o vom vedea pe Tiffany Trump şi în rochia de mireasă.

Cine e Michael Boulos, viitorul ginere al lui Donald Trump?

Logodnicul lui Tiffany Trump, Michael Boulos, este de origine libaneză și franceză și s-a născut în Houston, Texas. Când era mic, familia lui s-a mutat în Nigeria, unde părinţii săi dețin un conglomerat de mai multe miliarde de dolari și un portofoliu mare de companii active în diverse sectoare din peste 10 țări din Africa de Vest.

Tatăl său, Dr. Massad Boulos, este cel care conduce de la distanţă companiile, iar mama sa, Sarah Boulos, este fondatoarea Societății pentru Artele Spectacolului din Nigeria (SPAN), care se prezintă ca o "destinație unică pentru arta spectacolului, dans, teatru, muzică și arte vizuale".

Boulos are şi două surori, pe Oriane și Sophie, și un frate care seamănă cu el, Fares, de profesie actor, care postează şi videoclipuri rap pe YouTube sub numele de scenă Farastafari.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg