Fiica cea mică a lui Donald Trump, Tiffany, se pregăteşte de nuntă

7 noiembrie, 2022

Fetele din familia Trump s-au reunit în weekend la petrecerea burlăciţelor pentru Tiffany, cea mai tânără dintre ele.

Petrecerea burlacitelor pentru Tiffany Trump   Instagram (1) jpg

Mezina fostului preşedinte american, Tiffany Trump, urmează să se căsătorească cu tânărul om de afaceri Michael Boulos. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2021, dar nu s-au grăbit să organizeze nunta. Astfel că abia acum, la un an şi jumătate de când a primit inelul de logodnă şi la o lună după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 29 de ani, Tiffany a avut parte de o petrecere a burlăciţelor, pusă la cale de sora ei mai mare, Ivanka Trump, şi de cumnata sa, Lara Lea Trump (soţia lui Eric Trump). 

Cum era de aşteptat, petrecerea a avut loc în Florida, la clubul Mar-a-Lago al lui Donald Trump, unde au loc, de obicei, toate evenimentele mari de familie. Cu tacâmuri aurite şi veselă din porţelan pictată cu trandafiri roz, reuniunea a avut loc în aer liber, cu o tematică pink. Sărbătorita zilei, viitoarea mireasă Tiffany Trump, a purtat o rochie albă din dantelă, mulată pe corp şi lungă până la genunchi, care i-a flatat noua siluetă. Iar Ivanka şi Lea au purtat rochii similare albe cu imprimeu floral albastru - o coincidenţă fashion, despre care Lea s-a grăbit să comenteze pe Instagram că nu au plănuit-o nicio clipă.

În imaginile de la eveniment apare şi fiica lui Lea şi a lui Eric Trump, îmbrăcată tot într-o rochiţă albă.

În lipsa altor informaţii, înţelegem că pregătirile de nuntă au intrat pe ultima sută de metri şi că, în curând, o vom vedea pe Tiffany Trump şi în rochia de mireasă.

Cine e Michael Boulos, viitorul ginere al lui Donald Trump?

Logodnicul lui Tiffany Trump, Michael Boulos, este de origine libaneză și franceză și s-a născut în Houston, Texas. Când era mic, familia lui s-a mutat în Nigeria, unde părinţii săi dețin un conglomerat de mai multe miliarde de dolari și un portofoliu mare de companii active în diverse sectoare din peste 10 țări din Africa de Vest.

Tatăl său, Dr. Massad Boulos, este cel care conduce de la distanţă companiile, iar mama sa, Sarah Boulos, este fondatoarea Societății pentru Artele Spectacolului din Nigeria (SPAN), care se prezintă ca o "destinație unică pentru arta spectacolului, dans, teatru, muzică și arte vizuale".

Boulos are şi două surori, pe Oriane și Sophie, și un frate care seamănă cu el, Fares, de profesie actor, care postează şi videoclipuri rap pe YouTube sub numele de scenă Farastafari.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling