Fiica lui Daniel Craig, atingeri tandre cu Dwayne Johnson

21 octombrie, 2022
ella  johnson jpg

Fiica lui Daniel Craig, Ella Loudon, a avut parte de o primire călduroasă din partea lui Dwayne „The Rock” Johnson, pe covorul roșu, înainte de proiecția celui mai recent film al său, Black Adam.

Ella Loudon are 30 de ani și este fiica fostului star James Bond, nimeni altul decât Daniel Craig. Ea a participat, în urmă cu două zile, la premiera din Marea Britanie a filmului Black Adam și a ajuns rapid în brațele lui Dwayne Johnson, în vârstă de 50 de ani, în timp ce își făcea drum pe covorul roșu. Vrăjit de frumoasa blondă, starul a îmbrățișat-o strâns și acoperit-o cu mângâieri tandre.

Actrița arăta senzațional într-o rochie maxi neagră cu mâneci lungi și decupaje în talie care îi scoteau în evidență fizicul tonifiat.  

Nici The Rock nu s-a lăsat mai prejos. Actorul a ținut să își etaleze corpul musculos într-un smoking îndrăzneț din satin violet, pe care l-a purtat fără cămașă. 

Daniel Craig o are pe Ella cu fosta soție Fiona Loudon, cu care a fost căsătorit între 1992 și 1994.

Crescută de mama sa, Ella a fost extrem de afectată de divorţul părinţilor. La 17 ani, a plecat de la Londra în Massachusetts, iar apoi la New York University, pentru a studia actoria. Dar după doar un an, a abandonat studiile, recunoscând ulterior că a renunţat atunci pentru că suferea de o formă severă de depresie. Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg