Fiica lui Johnny Depp, asemănare izbitoare cu mama sa, Vanessa Paradis! Lily-Rose, superbă la Cannes

23 mai, 2023

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, superbă la Cannes, la brațul lui The Weeknd. Tânăra în vârstă de 23 de ani este leită celebra sa mamă, splendida franțuzoaică!

Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg

Cine o privește pe Lily-Rose Depp nu are cum să nu-și amintească de superba și ingenua sa mamă, Vanessa Paradis. Lily-Rose Depp este copilul cel mare al fostului cuplu de staruri, ea având și un frate mai mic, pe Jack (John Christopher Depp III).

Lily Rose Depp la Cannes, Foto Getty (2) jpg

După ce părinții săi celebri, Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au despărțit în 2012, după o relație de 14 ani, au primit custodie comună pentru Lily-Rose Depp, care și-a împărțit viața între Los Angeles, Paris și New York. Iar acum, la 23 de ani, este model și actriță, mândră de originile sale europeano-americane. Primul rol l-a avut în 2014, iar din 2015 este ambasador al brandului de lux Chanel. Întrebată de W Magazine în urmă cu câțiva ani ce apreciază cel mai mult la părinţii ei celebri, Lily-Rose a răspuns: "Mi-a plăcut că şi-au dorit să ne ţină pe mine şi pe fratele meu cât mai departe de atenţia presei şi a marelui public, să ne ferească de intruziuni. Acum eu am ales acest drum în carieră şi ştiu ce mă aşteaptă. Dar când eşti copil şi adolescent, nu ai de ales..."

Vanessa Paradis
Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp nu putea lipsi de la celebrul festival de la Cannes, aflat în plină desfășurare, zilele acestea.

Superba blondină a întors toate capetele la Festivalul din sudul Franței, pășind la brațul celebrului artist canadian The Weeknd, care a revenit de puțin timp la numele său din buletin, Abel Tesfaye. Ei reprezintă mult așteptatul serial ”The Idol”, de pe HBO Max.

Au fost prezente și fostul model Victoria's Secret Stella Maxwell, dar și îndrăzneața Julia Fox, care au contribuit la o noapte de neuitat în sudul Franței.

Lily-Rose Depp a impresionat cu imaginea diafană, într-o micuță rochie neagră, scurtă, strâmtă și paietată, pantofi cu toc și părul prins într-un coc romantic.

Nu ai cum să nu te gândești la mama sa, atunci când o privești, căci este copie la indigo a Vanessei Paradis.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg