Fiica lui Johnny Depp, asemănare izbitoare cu mama sa, Vanessa Paradis! Lily-Rose, superbă la Cannes

23 mai, 2023

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis, superbă la Cannes, la brațul lui The Weeknd. Tânăra în vârstă de 23 de ani este leită celebra sa mamă, splendida franțuzoaică!

Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg

Cine o privește pe Lily-Rose Depp nu are cum să nu-și amintească de superba și ingenua sa mamă, Vanessa Paradis. Lily-Rose Depp este copilul cel mare al fostului cuplu de staruri, ea având și un frate mai mic, pe Jack (John Christopher Depp III).

Lily Rose Depp la Cannes, Foto Getty (2) jpg

După ce părinții săi celebri, Johnny Depp și Vanessa Paradis s-au despărțit în 2012, după o relație de 14 ani, au primit custodie comună pentru Lily-Rose Depp, care și-a împărțit viața între Los Angeles, Paris și New York. Iar acum, la 23 de ani, este model și actriță, mândră de originile sale europeano-americane. Primul rol l-a avut în 2014, iar din 2015 este ambasador al brandului de lux Chanel. Întrebată de W Magazine în urmă cu câțiva ani ce apreciază cel mai mult la părinţii ei celebri, Lily-Rose a răspuns: "Mi-a plăcut că şi-au dorit să ne ţină pe mine şi pe fratele meu cât mai departe de atenţia presei şi a marelui public, să ne ferească de intruziuni. Acum eu am ales acest drum în carieră şi ştiu ce mă aşteaptă. Dar când eşti copil şi adolescent, nu ai de ales..."

Vanessa Paradis
Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp nu putea lipsi de la celebrul festival de la Cannes, aflat în plină desfășurare, zilele acestea.

Superba blondină a întors toate capetele la Festivalul din sudul Franței, pășind la brațul celebrului artist canadian The Weeknd, care a revenit de puțin timp la numele său din buletin, Abel Tesfaye. Ei reprezintă mult așteptatul serial ”The Idol”, de pe HBO Max.

Au fost prezente și fostul model Victoria's Secret Stella Maxwell, dar și îndrăzneața Julia Fox, care au contribuit la o noapte de neuitat în sudul Franței.

Lily-Rose Depp a impresionat cu imaginea diafană, într-o micuță rochie neagră, scurtă, strâmtă și paietată, pantofi cu toc și părul prins într-un coc romantic.

Nu ai cum să nu te gândești la mama sa, atunci când o privești, căci este copie la indigo a Vanessei Paradis.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg