Fiica lui Mircea Geoană și logodnicul ei american: petrecere ca în povești

7 august, 2022

Ana Geoană și-a sărbătorit ziua de naștere și logodna în cadrul unui eveniment cu ștaif la Palatul Mogoșoaia.

Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg

După ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei american, Garrett Cayton, fiica lui Mircea Geoană și-a dorit o petrecere de logodnă și acasă, pe pământ românesc. Iar cea mai bună ocazie pentru a-i strânge laolaltă atât pe cei din familie, cât și pe prietenii și pe foștii săi colegi de școală și de facultate a fost ziua ei de naștere.

Astfel, în ajunul aniversării celor 27 de ani, Ana Geoană a avut parte de-o petrecere 2 în 1, organizată într-una dintre cele mai frumoase locații de lângă București: Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia. Locul a fost ales nu doar pentru ambianța sa elegantă, ci și pentru a oglindi o parte din istoria și moștenirea culturală românească, pentru oaspeții invitați din străinătate.

Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (17) jpg

Evenimentul a avut loc în curtea Palatului Mogoșoaia, în care a răsărit un cort elegant, decorat cu mii de flori albe și crenguțe de iederă, pe lângă o mulțime de lumânări - un decor realizat de master floristul Nicu Bocancea, cel care și-a pus semnătura și pe alte evenimente similare.

Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (14) jpg

Cei peste 100 de invitați, sosiți atât din țară, cât și din străinătate, au fost întâmpinați pe muzica unui cvartet de coarde și conduși către locurile lor, la mese cu denumiri geografice simbolice pentru povestea celor doi logodnici. Astfel, lângă masa București (locul în care Ana s-a născut) s-a aflat masa Philadelphia (locul în care Ana a studiat), masa Los Angeles (orașul în care Ana și Garrett locuiesc) sau masa Venezia (destinația ce va găzdui nunta celor doi anul viitor), aflăm de la wedding plannerul Ivona Nenu, care s-a ocupat ca fiecare detaliu al acestei petreceri 2 în 1 să aibă o semnificație aparte.

Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (15) jpg

La petrecerea de la palat, Ana Geoană a purtat o rochie albă pe corset, cu o capă din voal, o creație a designerului Cristina Săvulescu.

La acest party au fost invitați cei mai apropiați prieteni ai cuplului, printre care și Cristina Șucu, fata cea mică a antreprenoarei Camelia Șucu, dar și Ilie Năstase.

Ana Geoană și-a cunoscut viitorul soț în timp ce studia la Universitatea din Pennsylvania. Cei doi s-au logodit în această primăvară, după cinci ani de relație, și locuiesc la Los Angeles.

Ana a absolvit Medicina și s-a specializat în nutriție și modelare corporală, fiind fondatoarea brandului Linea, un centru de sănătate și welness de peste Ocean.

Mihaela și Mircea Geoană mai au un băiat, pe nume Alexandru, și el școlit în Statele Unite ale Americii.Recente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp