Fiica mai puțin știută a lui Donald Trump, prezentă la NYFW. Uite ce ținută a ales!

Citeste tot despre:

, ,

Dacă pe Ivanka Trump (35) o știm cu toții, pe sora ei mai mică, Tiffany, nu o cunoaște foarte multă lume. Ei bine, recent, ea și-a făcut apariția la un eveniment public, bucurându-se de atenția de care se bucură și sora ei vitregă, în calitate de fiică a unui președinte american.

Tiffany Trump, la prezentarea de modă Taoray Wang

Este fiica lui Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii, și a Marlei Maples. Tiffany a trăit alături de tatăl său până la divorțul părinților ei, adică până în 1999, după care a fost crescută de mama sa în California.

Tiffany Trump la NYFW

Acum, însă, Tiffany este hotărâtă să se bucure de aceleași privilegii precum sora ei mai mare, asumându-și rolul de fiică a lui Donald Trump. Participă la evenimente de lansare, la prezentări de modă și la orice eveniment public, care ar pune-o într-o lumină favorabilă.

E consiliată de sora ei mai mare, Ivanka Trump

Zilele trecute, ea a fost invitatul de onoare al unei prezentări de modă din cadrul Săptămânei Modei de la New York. Acolo, Tiffany s-a prezentat într-o ținută foarte elegantă, inspirată din stilul vestimentar al surorii sale, despre care știm că o consiliază în materie de „politică, băieți și viață”. Așadar, Tiffany a demonstrat că e demnă de atenția presei și că poate, asemenea surorii ei, să fie influentă și importantă.

Ivanka veghează asupra surorii ei mai mici

Așteptăm cu nerăbdare să vedem dacă Tiffany va avea un cuvânt de spus pe plan politic, asemenea surorii sale. În prezent, știm doar că Tiffany a pus umorul la construirea companiei prezidențiale a tatălui său și că a ascultat îndeaproape de sfaturile surorii ei mai mari, Ivanka, ”fiica favorită” a tatălui său.

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA