Fiica Oanei Roman o plimbă pe bunica sa, ajunsă în scaunul cu rotile. Trei generații de femei se bucură de toamna târzie

3 noiembrie, 2022
Oana Roman jpg

România se bucură zilele acestea de o toamnă prelungită, chiar dacă am intrat în anotimpul calendaristic iarna.

Oana Roman ține legătura în online cu admiratorii săi și recent a publicat o imagine emoționantă cu mama sa, Mioara Roman, și cu fiica sa.

Roman PNG

Trei generații de femei Roman au ieșit la plimbare, pentru a-i oferi bunicii, atât de încercată în sfera sănătății, o bucurie la aer curat. Consolidarea legăturilor de familie și o porție zdravănă de natură, atât de căutată de persoanele care ajung să locuiască în centrele de îngrijire specializate.

Oana a optat pentru varianta aceasta ca să fie sigură că Mioara Roman beneficiază de tot tratamentul și îngrijirea necesare. Dar ea merge cât poate de des, singură sau cu fiica sa, în vizită la mama.

”Poza asta este despre familie și despre empatie și despre grija necondiționată. Isa o plimba pe mama și avem grija sa aibă clipe frumoase alături de noi. Oricât de greu este uneori sa o vad așa, ma bucur ca o pot face fericita cu prezenta noastră și mai ales ca ii ofer cele mai bune îngrijiri pe care le poate primi în România. Importanta este calitatea vieții acolo unde ea poate fi asigurata de oameni competenți și de terapii care sa îmbunătățească!”, a explicat Oana Roman pe Instagram.

O urmăritoare a contului Oanei i-a scris: ”Cel mai important pt mama dvs. este faptul ca sinteti lînga dumneaei. Nu are nevoie de mai mult, doar dragoste și prezență. Va transmit toate gîndurile bune!”. Oana i-a mulțumit și a dezvăluit o realitate cruntă: ”Mama are nevoie de foarte multe tratamente și terapii. Dacă nu le primea, nu mai era ....”, a explicat vedeta.

Este ideal că Oana și fiica sa pot fi prezente atât de des în viața Mioarei. Recent, Oana Roman a mărturisit internauților că mama sa, Mioara Roman a fost foarte îndurerată de vestea decesului primului său soț, Iosif Zilahy, tatăl Catincăi.

Mioara și Iosif Zilahy s-au separat în 1968, după 12 ani de căsnicie, când Catinca avea doar 7 luni. Între cei doi soți era o diferență de opt ani. Ulterior, Mioara s-a recăsătorit cu Petre Roman și a născut-o pe Oana, ambele fete luând numele de familie al fostului premier.

Catinca, însă, a păstrat legătura cu tatăl său biologic și, după divorțul mamei sale de Petre Roman, ea a revenit la numele tatălui său, Zilahy. În ultimii ani, ea și tatăl său au fost chiar mai apropiați, fiind și un bunic iubitor pentru Calina, fata Catincăi.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg
untold festival
Nationala Feminina de Fotbal a Romaniei 1 optimized 3000 jpg