Este fiica secretă a lui Marilyn Monroe și a președintelui Kennedy? Gladys Baker Morris seamănă izbitor cu regretata actriță

1 august, 2022
FotoJet (32) jpg

Ea este femeia care susţine că e fiica lui Marilyn Monroe și a președintelui Kennedy. Femeia a depus o serie de acte de la tribunalul din California, în 2020, pentru a obține recunoașterea.

În felul acesta, ar deveni celebră și s-ar îmbogăți.

baker PNG

Gladys Baker Morris a fost anunțată pe patul de moarte de cea pe care o credea mamă că, de fapt, a fost adoptată și că părinții ei adevărați sunt doi oameni celebri în întreaga lume.

Femeia a fost intrigată de veste și a început să facă săpături în legătură cu trecutul său. A aflat că mama sa nu a mințit-o și că, într-adevăr, fusese adoptată.

Timp de 18 luni s-a chinuit să obțină dosarul de adopție, inclusiv certificatul de naștere, documentul cheie pe baza căruia s-a bazat întregul ei proces. Acesta, potrivit presei americane, atestă faptul că este fiica Normei Jeane Mortenson, cunoscută ca Marilyn Monroe, și a președintelui asasinat John F. Kennedy. Femeia în vârstă de 60 de ani ar fi depus deja actele de paternitate la tribunalul din California, în 2020.

Gladys Baker Morris așteaptă rezultatele testului ADN pentru a putea vedea dacă avea vreun drept să ceară moștenirea lăsată de Marilyn Monroe. Dacă va câştiga procesul, va fi singura moștenitoare directă și de drept a vedetei hollywoodiene și are dreptul la cele peste 100 de milioane de dolari care s-au adunat în conturile lui Marilyn, post-mortem. Ea speră să poată lua legătura cu sora ei vitregă, Caroline Kennedy, ambasador SUA în Japonia.

marilyn3 PNG

Atât moartea, cât și și viața lui Marilyn sunt învăluite în mister. Oficial, senzuala actriță a murit în urma unei supradoze de barbiturice la reședința sa din Los Angeles.. Există multe zvonuri care au apărut de la decesul misterios cum că ar fi fost omorâtă.

Meredith Baker, femeia care a crescut-o pe Gladys Baker Morris și care s-a stins în 2014 era verișoara lui Marilyn Monroe, potrivit Snopes.

Celebra actriță devenită simbol a decedat la 4 august 1962. Viața privată complicată a lui Monroe a primit multă atenție. S-a luptat cu dependența, depresia și anxietatea. Căsătoriile sale cu fostul jucător de baseball Joe DiMaggio și cu dramaturgul Arthur Miller au fost intens mediatizate, ambele sfârșindu-se cu divorț.Recente pe Ok! Magazine

Alexia Eram (3) jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg