Filme emblematice, în săptămâna Crăciunului, la AMC

16 decembrie, 2020
1 campanie dec postare fb 1024x1024px 1 jpg jpeg

Întreaga lună decembrie, televiziunea AMC difuzează filme emblematice, sub sloganul ”Stories with impact”, încercând să ofere telespectatorilor o experienţă relaxantă în luna cadourilor. 

Însă nouă ne-au atras atenţia filmele din săptămâna Crăciunului, perfecte pentru vacanţă! Nu sunt filme tipice de Crăciun, cu siguranţă nu este stilul televiziunii AMC, ci sunt filme pe care le poţi revedea cu drag oricând. 

Luni, 21 decembrie, de la ora 22:00, este programat filmul  ”Braven”/ ”Luptă curajoasă” cu Jason Momoa în rolul principal, actorul cu ”cea mai frumoasă faţă a anului 2018”! Filmul spune povestea lui Joe Braven (Jason Momoa), un muncitor forestier umil care locuieşte în zona frontierei SUA / Canada şi care se confruntă cu un grup de traficanţi de droguri care au depozitat heroină în cabana sa retrasă din munţi. Cum se desfăşoară acţiunea, rămâne să urmăriţi la AMC! 

Marţi, pe 22 decembrie, de la ora 22:00, relaxaţi-vă în faţa micului ecran cu un film emblematic marca Quentin Tarantino, ”Kill Bill vol I”. Al patrulea film al lui Quentin Tarantino este epopeea unei femei în căutarea dreptăţii, prezentată în două părţi. În Kill Bill - Vol. 1 personajul principal, interpretat de DAVID CARRADINE, este un personaj sinistru care domină povestea şi care a organizat un grup de elită numit Deadly Viper Assassination Squad (sau DiVAS) - Plutonul de Execuţie al Viperelor. Continuarea, ”Kill Bill vol II” va fi difuzată pe 29 decembrie, de la ora 22:00. 

Miercuri, 23 decembrie, de la ora 22:00, încă un super film de acţiune, recunoscut de oricine are peste 20 de ani: ”Terminator”. La AMC se va difuza cea de-a treia parte, ”Terminator 3: Supremaţia Roboţilor”. După eşecul Skynet de a o ucide pe Sarah Connor înainte ca fiul ei să se nască şi, apoi, de a-l ucide pe John Connor când era copil, maşinile trimit alt Terminator în trecut, pentru a ucide cât mai mulţi ofiţeri ai rezistenţei înainte de "Ziua Judecăţii", printre care şi John şi viitoarea lui soţie. 

Probabil cel mai bun film cu un Moş Crăciun rău: ”Moşul cel rău/Bad Santa”, difuzat de AMC pe joi, 24.12.2020, ora 22:00.  Sunt multe poveşti emoţionante de Crăciun, dar nu fiecare Moş Crăciun are un „Miracol pe Strada 34” în voluminoasa mânecă roşie. O tradiţie cinematografică mai mică, dar totuşi semnificativă, este povestea lui Moş Crăciun cel rău, atât în comedii, cât şi filme de groază sau în seriale cu episoade dedicate evenimentului. AMC programează probabil cel mai reuşit film cu un Moş Crăciun rău - anume filmul în care Billy Bob Thornton îl joacă pe Willie T. Stokes,  al cărui spirit de Crăciun vine în formă de alcoolism, jaf, mizantropie şi o înclinaţie pentru activitate sexuală ieşită din tipare. 

Seara de Crăciun, 25 decembrie, de la ora 20:00 vine la AMC o super comedie, care va aduce distracţia în familie, în faţa televizorului: ”Masca / The Mask”, cu Jim Carrey şi Cameron Diaz, producţie nominalizată la Oscar. De la zero la erou ar putea fi motto-ul filmului! Este vorba despre metamorfozarea instantanee a lui Stanley Ipkiss dintr-un timid funcţionar de bancă, într-un tip cu nişte posibilităţi fizice supranaturale. 

Pe 26 decembrie, tot în zi de sărbătoare, de la ora 19:45, AMC va difuza încă o comedie plină de savoare: ”Echipa Sfarmă-Tot/The Longest Yard” cu Adam Sandler şi Chris Rock. O poveste hazlie a unui fost mijlocaş care încearcă să se descurce în cea mai dificilă situaţie posibilă. Atunci când fostul jucător NFL, Paul Crewe (Adam Sandler) este trimis la închisoare, directorul îl obligă să transforme un grup pestriţ de deţinuţi într-o echipă de fotbal.

Duminică, 27 decembrie, de la ora 22:00, AMC schimbă registrul cu partea a doua a faimosului horror ”Scream”.  Acţiunea este plasată la doi ani de la evenimentele tragice de la Woodsboro. Sidney Prescott şi Randy Meeks încearcă să-şi continue viaţa, fiind în prezent studenţi la Windsor. Cotton Weary a ieşit din închisoare, Gale Weathers a scris un best-seller, "Crimele din Woodsboro", din care s-a făcut un film - "Înjunghierea - Stab". Ce se întâmplă în continuare vedeţi la AMC, tot ce putem spune este că  în cea de-a doua parte din Scream, numărul suspecţilor se micşorează în timp ce numărul crimelor creşte... 

În decembrie, AMC aduce telespectatorilor filme şi seriale emblematice, perfecte pentru o lună relaxantă, alături de familie! ”Stories with impact” este sloganul campaniei AMC luna aceasta, ceea ce înseamnă că vom vedea pe micul ecran o mulţime de poveşti care au marcat cinematografia, precum: Necruţătorul (difuzat pe 13 decembrie), Harry Potter şi Piatra Filozofală (pe 20 decembrie), Harry Potter şi Camera Secretelor (difuzat pe 28 decembrie), Wild, Wild West (difuzat pe 30 decembrie) şi multe altele, în fiecare zi, pe canalul preferat al Americii, AMC. Recente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg