Filme în care au jucat surorile Olsen

17 februarie, 2016
filme in care au jucat surorile Olsen jpeg

Surorile Olsen în 2011

Dacă ţi-ai petrecut copilăria în anii 1990 este clar că ştii filmele preferate de familişti cu gemenele Olsen, Mary-Kate şi Ashley. Cele două surori au creat un întreg curent, care a inclus filme pentru copii, o linie de modă, parfum, jocuri, calendare, cărţi şi multe altele.

Chiar dacă cele două surori au crescut şi şi-au îndreptat atenţia spre alt gen de aventură, nu înseamnă că trebuie uitate filmele lor minunate, perfecte pentru întreaga familie. În aprilie 2015 canalul de desene animate american, Nickelodeon a anunţat că vrea să achiziţioneze toate filmele cu surorile Olsen. Iată cele mai bune filme ale simpaticelor surori.

It Takes Two (1995)

Când vine vorba de dragoste, copiii se pricep cel mai bine la asta. Alyssa şi Amanda, una foarte bogată şi cealaltă orfană, sunt surori gemene, care nu s-au întâlnit niciodată. Şi după ce s-au întâlnit s-au gândit să îi facă să se întâlnească pe tatăl Alyssiei şi pe asistentul maternal al Amandei. Cele două au cel mai important plan din viaţa lor – să îi facă pe cei doi să se îndrăgostească şi să se căsătorească, ca ele două să nu se mai despartă niciodată.

Filme în care au jucat surorile Olsen – ce poate fi mai minunat decât o plimbare prin Paris cu două gemene simpatice?

Posterul filmului "Passport to Paris"

Passport To Paris (1999)

În această comedie frumoasă, gemenele merg la Paris, unde se îndrăgostesc de cultura franceză şi, evident, de băieţii francezi. Un film plin de aventuri, un film ce trece prin tot Parisul, merită revăzut.

Our Lips Are Sealed (2000)

O nouă aventură, de data acesta în Australia. De ce în Australia? Pentru că au fost martorele unei crime, iar programul de protecţie al martorilor de la FBI le plasează acolo. Din păcate, nu reuşesc să păstreze secretul în legătură cu motivul pentru care sunt acolo şi trebuie să fie mutate curând. Bineînţeles, totul se termină cu bine în final.

How The West Was Fun (1994)

Bunica celor două gemene din film, Natty, are o fermă în Vestul Sălbatic, iar fetele merg să o viziteze. Jessica şi Suzy merg la fermă pentru a salva munca bunicii, care ar vrea să o vândă. Vor putea fetele să împiedice ca ferma să nu fie vândută?

Filme în care au jucat surorile Olsen  - magia neagră învinsă de surori

Double, Double, Toil and Trouble (1993)

O poveste de magie foarte simpatică în care fetele, Kelly şi Lynn, trebuie să salveze întreaga familie. Părinţii acestora ar putea pierde casa, iar fetele sunt în stare să facă orice pentru a nu se întâmpla asta. Se pare că mătuşa Agatha a fost de vină, căci ea a descoperit o piatră magică cu care face tot felul de vrăjitorii rele. Gemenele trebuie să fure piatra mătuşii şi să salveze situaţia.

Gemenele în comedia "New York Minute"

New York Minute (2004)

În acest film, Jane şi Roxy sunt surori gemene, dar nu se înţeleg deloc. În timp ce Jane îşi doreşte să urmeze un program de studiu în străinătate, Roxy îşi doreşte cel mai mult să îl întâlnească pe muzicianul preferat. Bineînţeles, lucrurile nu merg conform planului niciuneia dintre ele, căci trebuie să se înţeleagă pentru ca totul să meargă bine.

Filme în care au jucat surorile Olsen  - o vacanţă de tip misiune în Bahamas cu gemenele

Holiday In The Sun (2001)

Alex şi Madison se gândesc să îşi petreacă vacanţa în Bahamas. Dar vacanţa lor devine misiune, când descoperă infractori care fură artefacte şi, deci, trebuie să salveze situaţia. Ce poate fi mai simpatic decât două gemene pe urmele unor criminali, activitate de vacanţă?

Posterul pentru "To Grandmother's House We Go"

To Grandmother’s House We Go (1992)

Sigur vă veţi amuza copios la acest film, chiar dacă este printre primele. În plus, are ca temă Crăciunul. De data aceasta, fetele se furişează şi fug de acasă la bunica lor, atunci când simt că mama lor vrea să scape de ele. Desigur, nimic nu este atât de simplu, şi fiind aşa mici, nu pot sta prea mult departe de belele.

When In Rome (2002)

Leila şi Charli merg la Roma pentru un program de internship în străinătate. Aproape imediat cum ajung sunt pe cale de a fi date afară. Din fericire, şeful lor le place şi le dă jobul înapoi, dar asta nu înseamnă că lucrurile vor merge foarte lin. Mai ales când există distragerea de la muncă, cum sunt băieţii!



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg