Filmul biografic despre Madonna a fost suspendat. De ce a renunţat diva la proiect?

25 ianuarie, 2023
madonna Foto  Getty Images Hello! webp

Chiar înaintea turneului "The Celebration Tour", care va începe pe 15 iulie, proiectul cel mai aşteptat de fani a fost amânat.

Vești nu tocmai bune pentru fanii Reginei Muzicii Pop. Mult-așteptatul film biografic, regizat chiar de Madonna, nu va fi lansat prea curând, după cum a relatat "Variety", detaliind că proiectul cu Julia Garner în rolul principal a fost abandonat, în urma anunțului turneului mondial al acesteia. Mai multe surse au confirmat pentru publicație că Madonna se concentrează în întregime pe turneul ei, "The Celebration Tour", care are deja câteva date sold out în New York, Londra și Paris.

Zvonurile despre lucrul la mult-așteptatul film biografic au început să circule încă din anul 2020, când s-a anunțat că primul scenariu va fi scris de câștigătorul premiului Oscar, Diablo Cody. Între timp, însă, Erin Cressida Wilson a preluat proiectul cu un al doilea scenariu.

Filmul biografic al Madonnei a provocat, de asemenea, unele valuri, atunci când s-a dat startul castingului pentru râvnitul rol, deoarece au apărut zvonuri despre un "bootcamp Madonna", la care au participat Alexa Demie, vedeta din "Euphoria", Bebe Rexha și chiar Florence Pugh. Într-un final, Julia Garner a primit oportunitatea de a o portretiza pe Madonna, după săptămâni de provocări intense.

Totuşi, sistarea proiectului a creat şi o uşoară confuzie asupra stadiului în care se află lucrul la film. Acesta este un moment dulce-amărui pentru fanii legendarei artiste, întrucât Madonna a anunțat recent turneul "The Celebration Tour", care va începe pe 15 iulie și va include câțiva invitați speciali, evidențiind cele mai bune momente ale carierei sale de succes.

"Sunt entuziasmată să explorez cât mai multe melodii în speranța de a le oferi fanilor mei spectacolul pe care îl așteaptă de mult timp", a declarat Madonna, anunțul oficial detaliind că "The Celebration Tour" va "pune în evidență catalogul ei muzical de neegalat din ultimii peste 40 de ani".

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg