Filmul biografic despre Madonna a fost suspendat. De ce a renunţat diva la proiect?

25 ianuarie, 2023
madonna Foto  Getty Images Hello! webp

Chiar înaintea turneului "The Celebration Tour", care va începe pe 15 iulie, proiectul cel mai aşteptat de fani a fost amânat.

Vești nu tocmai bune pentru fanii Reginei Muzicii Pop. Mult-așteptatul film biografic, regizat chiar de Madonna, nu va fi lansat prea curând, după cum a relatat "Variety", detaliind că proiectul cu Julia Garner în rolul principal a fost abandonat, în urma anunțului turneului mondial al acesteia. Mai multe surse au confirmat pentru publicație că Madonna se concentrează în întregime pe turneul ei, "The Celebration Tour", care are deja câteva date sold out în New York, Londra și Paris.

Zvonurile despre lucrul la mult-așteptatul film biografic au început să circule încă din anul 2020, când s-a anunțat că primul scenariu va fi scris de câștigătorul premiului Oscar, Diablo Cody. Între timp, însă, Erin Cressida Wilson a preluat proiectul cu un al doilea scenariu.

Filmul biografic al Madonnei a provocat, de asemenea, unele valuri, atunci când s-a dat startul castingului pentru râvnitul rol, deoarece au apărut zvonuri despre un "bootcamp Madonna", la care au participat Alexa Demie, vedeta din "Euphoria", Bebe Rexha și chiar Florence Pugh. Într-un final, Julia Garner a primit oportunitatea de a o portretiza pe Madonna, după săptămâni de provocări intense.

Totuşi, sistarea proiectului a creat şi o uşoară confuzie asupra stadiului în care se află lucrul la film. Acesta este un moment dulce-amărui pentru fanii legendarei artiste, întrucât Madonna a anunțat recent turneul "The Celebration Tour", care va începe pe 15 iulie și va include câțiva invitați speciali, evidențiind cele mai bune momente ale carierei sale de succes.

"Sunt entuziasmată să explorez cât mai multe melodii în speranța de a le oferi fanilor mei spectacolul pe care îl așteaptă de mult timp", a declarat Madonna, anunțul oficial detaliind că "The Celebration Tour" va "pune în evidență catalogul ei muzical de neegalat din ultimii peste 40 de ani".

FOTO: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg