Filmul românesc "Not Guilty" pleacă la Cannes

12 mai, 2017
Not Guilty (2) jpeg

Echipa filmului

Emoţii mari pentru echipa filmului de scurtmetraj Not Guilty. În perioada 21- 28 mai, va avea loc proiecţia oficială a filmului românesc în cadrul prestigiosului festival de la Cannes, la secţiunea Short Film Corner.

Pelicula

a primit deja recen┼úii pozitive la premiera de la Bucure┼čti, iar echipa format─â din produc─âtorul Bogdan Alexe ┼či regizorul Irina Octavia Andronic a┼čteapt─â cu ner─âbdare proiec┼úia care va avea loc pe 26 mai la sala Palais G, Cannes.

ÔÇ×Pentru mine, Cannes ├«nseamn─â un ├«nceput de drum ┼či o oportunitate de a cunoa┼čte persoane din industrie din toate col┼úurile lumii. E o oportunitate de a deschide o nou─â porti┼ú─â pentru industria noastr─â de film ┼či de a schimba opinia format─â despre filmul tradi┼úional rom├ónesc'", spune t├ón─âra regizoare Irina Octavia Andronic.

Irina Octavia Andronic (17 ani ) este elevă la un colegiu de artă din Londra, deja admisă la Universitatea Met Film School. A deţinut roluri principale în două dintre cele trei lung-metraje produse de Studioul Experimental TABĂRA DE FILM, în care a dat replica unor actori reputaţi, de talia Maiei Morgenstern.

În distribuţia filmului

figureaz─â nume de actori consacra┼úi precum Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Brum─â, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popa, ┼×tefan Mihai ┼či Alexandru Rusu.