Filmul românesc "Not Guilty" pleacă la Cannes

12 mai, 2017
Not Guilty (2) jpeg

Echipa filmului

Emoţii mari pentru echipa filmului de scurtmetraj Not Guilty. În perioada 21- 28 mai, va avea loc proiecţia oficială a filmului românesc în cadrul prestigiosului festival de la Cannes, la secţiunea Short Film Corner.

Pelicula

a primit deja recenţii pozitive la premiera de la Bucureşti, iar echipa formată din producătorul Bogdan Alexe şi regizorul Irina Octavia Andronic aşteaptă cu nerăbdare proiecţia care va avea loc pe 26 mai la sala Palais G, Cannes.

„Pentru mine, Cannes înseamnă un început de drum şi o oportunitate de a cunoaşte persoane din industrie din toate colţurile lumii. E o oportunitate de a deschide o nouă portiţă pentru industria noastră de film şi de a schimba opinia formată despre filmul tradiţional românesc'", spune tânăra regizoare Irina Octavia Andronic.

Irina Octavia Andronic (17 ani ) este elevă la un colegiu de artă din Londra, deja admisă la Universitatea Met Film School. A deţinut roluri principale în două dintre cele trei lung-metraje produse de Studioul Experimental TABĂRA DE FILM, în care a dat replica unor actori reputaţi, de talia Maiei Morgenstern.

În distribuţia filmului

figurează nume de actori consacraţi precum Marius Bodochi, Dan Tomescu, Bogdan Mihai Brumă, Nicolas Catianis Jr, Dan Profir, Ioana Vivisenco, Filip Popa, Ştefan Mihai şi Alexandru Rusu.Recente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg