Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, succes pe cont propriu! Sebastian e celebru în modă

21 martie, 2023

În vârstă de 24 de ani, Sebastian Țopescu e băiatul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. 

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Sebastian Țopscu a povestit că el și-a croit singur drumul în viață. Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu a plecat la studii în străinătate pentru a-și construi o carieră în modă.

„În educația familiei mereu a fost cumva înțelegerea de fiecare are drumul lui și succesul nostru individual nu are legătură cu succesul celuilalt. Adică traseul și persoana care a fost tatăl meu cumva nu e direct corelata cu ce trebuie să fac eu acuma”, a spus Sebastian Țopescu „La Măruță”.

De meserie stilist și fashion editor, Sebastian Țopescu spune că pasiunea sa pentru haine a venit în mod natural, primul său job l-a avut la 19 ani. „Meseria de fashion editor cumva a venit natural. Și așa am început, cumva am început când aveam 19 ani, am început să lucrez la prima revistă și de acolo, încet, încet, au început să înflorească lucrurile. Am început să lucrez și cu o revistă din Italia, și o revistă din Londra, dar pasiunea mea, tot parcursul meu în modă, au fost talentele emergente”, a mai dezvăluit el.

Mama lui Sebastian Țopescu este Christel Ungar, văduva comentatorului. Sebi nu a apucat să se bucure prea mult de tatăl său, care avea 61 de ani când el s-a născut.

Cum a trecut Sebastian Țopescu peste moartea tatălui său

În octombrie 2022, Sebastian Țopescu a apărut la „Chefi la cuțite”, emisiunea de la Antena 1. Atunci, Sebastian a explicat că a vrut ca lumea să îl știe pentru cine este el de fapt, nu fiindcă este copilul unei vedete.

El a ținut să vorbească și despre pierderea tatălui său, despre cât de greu i-a fost să treacă peste, însă a mărturisit că a reușit să-și creeze un drum în viață în lumea modei și că dorește să-l facă mândru pe tatăl său. „Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu. Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu, la „Chefi la cuțite”.

Foto: Captură Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg