Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu, succes pe cont propriu! Sebastian e celebru în modă

21 martie, 2023

În vârstă de 24 de ani, Sebastian Țopescu e băiatul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. 

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Sebastian Țopscu a povestit că el și-a croit singur drumul în viață. Fiul cel mic al lui Cristian Țopescu a plecat la studii în străinătate pentru a-și construi o carieră în modă.

„În educația familiei mereu a fost cumva înțelegerea de fiecare are drumul lui și succesul nostru individual nu are legătură cu succesul celuilalt. Adică traseul și persoana care a fost tatăl meu cumva nu e direct corelata cu ce trebuie să fac eu acuma”, a spus Sebastian Țopescu „La Măruță”.

De meserie stilist și fashion editor, Sebastian Țopescu spune că pasiunea sa pentru haine a venit în mod natural, primul său job l-a avut la 19 ani. „Meseria de fashion editor cumva a venit natural. Și așa am început, cumva am început când aveam 19 ani, am început să lucrez la prima revistă și de acolo, încet, încet, au început să înflorească lucrurile. Am început să lucrez și cu o revistă din Italia, și o revistă din Londra, dar pasiunea mea, tot parcursul meu în modă, au fost talentele emergente”, a mai dezvăluit el.

Mama lui Sebastian Țopescu este Christel Ungar, văduva comentatorului. Sebi nu a apucat să se bucure prea mult de tatăl său, care avea 61 de ani când el s-a născut.

Cum a trecut Sebastian Țopescu peste moartea tatălui său

În octombrie 2022, Sebastian Țopescu a apărut la „Chefi la cuțite”, emisiunea de la Antena 1. Atunci, Sebastian a explicat că a vrut ca lumea să îl știe pentru cine este el de fapt, nu fiindcă este copilul unei vedete.

El a ținut să vorbească și despre pierderea tatălui său, despre cât de greu i-a fost să treacă peste, însă a mărturisit că a reușit să-și creeze un drum în viață în lumea modei și că dorește să-l facă mândru pe tatăl său. „Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu. Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel”, a spus Sebastian Țopescu, la „Chefi la cuțite”.

Foto: Captură Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg