Fiul Mihaelei Călin a împlinit un an. Prezentatoarea de la Antena 1 şi-a sărbătorit băieţelul alături de naşii Andreea Berecleanu şi Constantin Stan

13 iulie, 2020
2 miha jpg jpeg

Pe Mihaela Călin o vedem zilnic la Observatorul de la Antena 1, dar nu ştim ce familie frumoasă are acasă. Prezentatoarea este căsătorită şi are un fiu care tocmai a împlinit un an. I-au făcut micuţului o petrecere restrânsă, doar cu naşii lor. 

La 36 de ani, Mihaela Călin a adus pe lume primul său copil. Se întâmpla în iulie 2019. Iată ce rapid a trecut vremea, ce mult a crescut fiul prezentatoarei de la Antena 1. Petru a avut parte la aniversarea de un an de zile de o petrecere restrânsă, alături de naşii lui şi ai părinţilor săi, este vorba despre Andreea Berecleanu şi soţul său, medicul Constantin Stan. 

Au sărbătorit în familie, au mâncat tort şi au trăit clipe unice, după cum a anunţat şi Mihaela Călin: 

stanga
dreapta
2 miha jpg jpeg
2 fiul mihaelei calin 3 jpg jpeg
3 fiul mihaelei calin 2 jpg jpeg
4 fiul mihaelei calin 1 jpg jpeg

"Ziua lui Petru la 1 an nu a fost aşa cum ne imaginăm, nu am putut adună familia împreună şi nici nu am putut face o petrecere frumoasă. Însă am reuşit să ne vedem cu toţi ai noştri, la câteva zile distanţă, în siguranţă pentru toată lumea. Şi nu a fost rău deloc! Am cumpărat mai multe torturi şi am strâns în suflet momente preţioase. Mulţumim Andreea Berecleanu şi Dr. Constantin Stan pentru grijă şi dragostea pe care i le purtaţi lui Petru 🙏🏻❤️", a scris aceasta pe Facebook. 

4 fiul mihaelei calin 1 jpg jpeg

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan sunt naşii micuţului Petru, el poartă numele fiului fostei prezentatoare de la Antena 1. Cele două au o relaţie apropiată de ani de zile. În octombrie 2019 a avut loc botezul micuţului, iar Mihaela Călin dezvăluia pe atunci ce momente deosebite trăieşte: "Cea mai frumoasă zi! Băieţelul nostru a primit nume şi doi oameni minunaţi care îi sunt acum părinţi spirituali. Mulţumim Andreea Berecleanu şi Dr. Constantin Stan. Ştiu că Petru este de acum în gândul unor oameni buni şi că avea avea mereu în viaţă, la bine şi la greu, sfatul şi ocrotirea voastră. Inima mea de mama este mai liniştită ştiind aceste lucruri."

Foto: Facebook Mihaela CălinRecente pe Ok! Magazine

octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg