Flavio Briatore şi Philipp Plein au creat isterie în rândul vedetelor din România

29 septembrie, 2017
deshidere jpeg

Seara trecută, designerul german Philipp Plein şi controversatul Flavio Briatore au fost luaţi prin surprindere de primirea avută la deschiderea magazinelor din galeria The Grand Avenue din Bucureşti. Vedetele au aşteptat două ore să îi întâlnescă pe cei pe care publicul îi cunoaşte şi pentru viaţa lor tumultuoasă.

image

Deşi, iniţial, Philipp anunţase că vine însoţit de noua lui iubită, Morgan Brittany Osman, acesta şi-a făcut apariţia alături de Flavio şi nu s-au lăsat pozaţi decât împreună cu două prezenţe feminine. Pe tot parcursul serii, Briatore a fost plăcut surprins de numărul mare de fani, fapt pentru care a scos telefonul mobil pentru a filma isteria creată în galeriile din cadrul hotelului JW Mariott. De altfel, în speech-ul de lansare a celor două reprezentaţe, Philipp Plein şi Billionaire, fostul iubit al lui Heidi Klum a ţinut să remarce frumuseţea româncelor şi să le mulţumească celor prezenţi.

Crina Abrudan se numără printre vedetele care are deja o colecţie impresionantă de obiecte vestimentare semnate de Plein, iar la evenimentul din Bucureşti a ţinut să obţină o fotografie de colecţie cu el şi un autograf care să îi personalizeze rucsacul cu ţine achiziţionat chiar din magazinul acestuia din Milano.

Crina Abrudan & Philipp Plein

Printre vedetele care au purtat la eveniment ţinute din colecţiile lui Philipp Plein se numără Adelina Pestriţu, Sore, Alina Erimia şi Brigitte Năstase, care deţine un trench de 3500 euro de la designerul german.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg