Flick s-a căsătorit cu Denisa Hodişan. Ce locaţie inedită au ales şi ce naşi celebri au

31 august, 2020
6 flick si denisa nunta 7 jpg jpeg

Ce surpriză! Flick şi iubita sa, Denisa Hodişan, s-au căsătorit! Cei doi şi-au unit destinele într-un cadru de vis, de parte de România. Au şi naşi celebri!

În urmă cu câteva luni, în plină pandemie, Flick surprindea cu un anunţ de zile mari: şi-a prezentat iubita pe reţelele de socializare. A fost pentru prima oară când s-a afişat public cu persoana iubită. Iată că lucrurile au evoluat frumos, au devenit din ce în ce mai apropiaţi şi dintr-o relaţie obişnuită totul s-a transformat într-o căsătorie. 

La început, cei doi au colaborat la un proiect şi au rămas împreună. „Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”, a mărturisit Denisa Hodişan la Antena1. „Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a adăugat Flick.

Lucrurile au evoluat rapid, el a cerut-o în căsătorie, iar pe 29 august şi-au unit destinele chiar în Grecia, pe o plajă superbă din Creta! El a postat imagini pe reţelele de socializare şi a făcut declaraţiile cum altfel decât printr-o poezie. 

"De azi, în fiecare zi, Am să îţi ţin în mână mâna Şi-am să te scriu în poezii Din august, ... pentru totdeauna!", a scris el.

Daniel Buzdugan şi soţia le sunt naşi. Prezentatorul de la radio a povestit totul despre evenimentul inedit şi neaşteptat: "Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că... noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție! Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!"

daniel22 jpg jpeg

Cine e Denisa Hodişan, soţia lui Flick Domnul Rimă

Se pare că Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Plante 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. Cei doi formează oficial un cuplu din primăvară, mai exact de când a început pandemia şi în România.

8 flick si denisa nunta 6 jpg jpeg

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg