Flick și Denisa Filcea și-au botezat fetița de nici 2 luni

16 august, 2022

În ajun de Sfânta Maria, Domnu’ Rimă și frumoasa lui soție și-au creștinat fetița.

293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg

La mai puțin de două luni de când a venit pe lume, micuța lui Sebastian Andrei Filcea aka Domnu’ Rimă/Flick și a soției sale, Denisa, a primit sfânta taină a botezului. Chiar alaltăieri, pe 14 august, în duminica de dinaintea Sfintei Marii, fetița a fost botezată cu numele Eva-Maria. Astfel, cea mică a avut parte de două zile pline, petrecerea de botez continuându-se cu cea a zilei sale onomastice.

Din cele câteva fotografii postate de tinerii părinți, Eva-Maria a avut un botez special, cu multe baloane colorate și un tort cu trei cu mai multe etaje, îmbrăcat în marțipan alb și decorat cu trandafiri albi.

Albul s-a regăsit și în vestimentația fetiței și a părinților săi, Flick alegând o cămașă elegantă de culoare bleumarin și o batistă în ton, pentru un contrast șic.

Așa cum ne-a obișnuit, Domnu’ Rimă a compus și câteva versuri pentru această zi specială, prin care și-a anunțat fanii de marele eveniment din viața sa și detaliile speciale care au făcut din această zi una de neuitat:

Ne găsim, când vine seara,
Fericiți și ea și eu
Pentru că ne-am dus comoara
În fața lui Dumnezeu
🙏

Azi ne-am botezat fetița, pe Eva-Maria, la biserica Sfânta Maria, din satul în care am copilărit, în cristelnița în care am fost creștinat și eu, și mama, și acum 100 de ani și bunicul meu🤗“

Cel mai probabil, fiind încă postul Sfintei Marii, cei doi părinți au primit derogare pentru a-și boteza fetița în această duminică. Slujba a fost urmată de o masă în familie, tacâmurile și alte detalii de pe masă fiind din metal auriu.

Flick și Denisa Filcea au devenit părinți în urmă cu aproape două luni, pe 23 iunie. Iar botezulEvei-Maria a avut loc la aproape doi ani de la căsătoria lor din Grecia, când i-au avut drept nași pe Daniel Buzdugan și soția lui.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp