Ați pregătit o escapadă de toamnă în Constanța? Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita!

29 septembrie, 2022
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg

Dacă nu ai o plăcere deosebită în a sta la plajă și a transpira constant pe plajă în lunile de vară, dar îți place totuși marea, cu siguranță îți faci concediul acolo în perioada de toamnă. Dacă ai pregătit o escapadă de toamnă pe litoral alături de partenera ta și vrei ca experiența să fie cu totul aparte, ai nevoie și de un plan bine alcătuit și presărat cu surprize.

         Poate că ești genul de persoană romantică și ai mereu idei frumoase pe care le pui în practică atunci când vă petreceți zilele libere împreună, dar acum totul trebuie să primească o nuanță mai deosebită. Adevărul este că nu trebuie să iei în considerare gesturi mărețe, ci să te orientezi după ceea ce îți pune marea la dispoziție în acele zile plăcute de libertate. Indiferent de sezon, îți vei surprinde cu siguranță iubita dacă te raportezi la acele mici surprize care par să  curgă natural de-a lungul zilei.

Iată cum îți poți surprinde iubita în timpul escapadei voastre de toamnă la mare:

Sesiune foto pe plajă la apus

         Poate că nu ajungeți chiar la prima oră a zilei la cazare. Profită de câteva ore pentru odihnă și o masă delicioasă și apoi propune o plimbare pe plajă chiar la ora apusului. În timpul plimbării pe plajă propune-i o ședință foto și dedică-te acestei activități alături de ea. Va fi mai mult decât încântată de ideea că dorești să imortalizezi acele momente plăcute din relația voastră. Cum un moment de pauză este mereu binevenit, asigură-te că ai luat cu tine un prosecco, ori băutura ei preferată și o gustare. serile petrecute pe plajă până la răsăritul stelelor sunt mereu cele mai plăcute experiențe.

Mic dejun la pat

         Prima dimineață a escapadei voastre trebuie marcată ca atare. Trezește-te cu măcar o oră mai devreme și pregătește micul dejun. Dacă nu ai toate ingredientele la îndemână, dă o fugă la cel mai apropiat magazin pentru aprovizionare, dar lasă și un bilet în cazul în care se va trezi între timp. Nu uita nici de flori! Apelează la serviciul de livrare de flori în Constanța de pe Floria.ro și îți vei primi buchetul ales chiar la ușă. Cu flori, o cafea bună și un mic dejun delicios aduse la pat, iubita ta se va îndrăgosti din nou de tine în mod garantat!

Degustare de vinuri

         Dacă tot ai ajuns pe litoral, ar fi păcat să nu vizitați și cramele Murfatlar. Acestea se află la doar 20 de minute de condus și pot reprezenta o experiență deosebită. Ar fi de preferat să nu mergeți cu mașina personală pentru a vă putea bucura de o degustare de vinuri alese și o cină romantică chiar la crame. Toate acestea merg împletite cu o plimbare liniștitoare pe plantațiile de viță de vie la apus. Aceasta este o experiență pe care mai mult ca sigur nu o veți uita prea curând, așa că rezervă măcar o jumătate de oră acestei expediții selecte, ceva mai departe de malul mării.

         Așadar, este simplu să oferi momente plăcute și să îți impresionezi partenera prin dedicarea ta, mai ales în timpul escapadei voastre la mare. În perioada de toamnă, acest loc este expresia perfectă a nostalgiei și romantismului fără margini, așa că profită de moment și declară-ți dragostea și aprecierea apelând la activitățile care vă fac cea mai mare plăcere.

Sursa foto: unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg