Florin Călinescu, noul membru al juriului „Romanii au talent“

13 octombrie, 2015
Florin Calinescu Romanii au talent jpeg
image

Celebrul prezentator de televiziune revine pe micul ecran la Pro TV, la cârma unuia dintre cele mai iubite show-uri de divertisment.

Floriiiin Călinescu intră în scenă la Pro TV, ca membru al juriului emisiunii „Romanii au talent“. El îl va înlocui pe actorul Bebe Cotimanis.

"Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor. Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: «Unde eşti, ce faci?»“, a spus Florin Călinescu la Ştirile Pro TV.

„Nu ştiu de ce acum, există situaţii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atâtea lucruri personale de ţinut în mână. M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni. Unde altundeva? M-a chemat Merkel să prezint «Refugiaţii au talent»? Cred că mulţi români s-au lansat chiar în emisiunile mele. Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!“, a mai spus fosta gazdă a show-ului „Chestiunea zilei“.

Foto: captură Pro TV

image


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg