Florin Călinescu, reacţie dură la zvonurile că ar fi murit! ”Vreau să le spun tuturor cretinilor... Sunt mort, dar încă puţin viu”

4 aprilie, 2022
1 flooooorin png png

Nu este o noutate că pe Internet multe informaţii pot circula fără acoperire. Unele dintre cele mai monstruoase ştiri sunt acelea care lansează zvonuri false despre presupusul deces al unor persoane publice.

Florin Călinescu nu a scăpat nici el şi a devenit victima unui fake news care îi anunţa moartea. Ei bine, cunoscutul actor a considerat că este necesară o intervenţie video pentru a clarifica lucrurile, a-şi linişti admiratori şi a-i înfiera pe autorii glumelor sinistre.

Florin Călinescu a făcut o transmisiune de pe Dunăre, dintr-un cadru de vis, de unde s-a adresat publicului său în felul său caracteristic, amuzant.

„Sunt între România şi Serbia, un loc minunat, drag inimii mele, şi vreau să le spun tuturor cretinilor care vehiculează pe Internet faptul că sunt mort. Uitaţi-mă! Sunt mort, la mijlocul Dunării, ca şi Decebal şi Traian, într-un loc pe care-l eu îl explorez de când sunt copil şi în curând o să încep din nou o activitate intensivă.

Dezvoltaţi-vă creierul şi personalitatea, nu mai citiţi toate prostiile. Ca să vii şi să spui că Florin Călinescu e mort, e ok, când e mort.

Dar dacă el e viu, atunci să ne vedem de treabă. Sunt într-un moment al vieţii mele în care nu vreau să vorbesc foarte mult, ţinând cont de lucrurile groaznice pe care le constatăm cu toţii în vecinătatea dată de Dumnezeu, în nordul ţării noastre. Atunci când mor copii, când mor bolnavi, când unii bombardează spitale...nu sunt foarte vorbăreţ, pentru că aş părea cretin. Dar faptul că din ţara mea unii emană zvonuri şi vorbesc despre mine că sunt mort, atunci acceptaţi acest mic intermezzo. Sunt mort, dar încă puţin viu", a spus Călinescu, într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, scrie click.ro.

Foto: Captură FacebookRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg