Fly Project lansează videoclipul piesei „Musica“

31 ianuarie, 2012

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul 2011, dintre care „Goodbye“ pe locul doi, şi sute de concerte în ţară şi în străinatate, trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou hit

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul 2011, dintre care „Goodbye“ pe locul doi, şi sute de concerte în ţară şi în străinatate, trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou hit – „Musica“.

Piesa a strâns, de la momentul lansării până în prezent, peste 6,8 milioane de vizualizări doar pe contul oficial Fly Records şi este de 6 săptămâni pe primul loc în difuzarile radio.

Videoclipul „Musica“ a fost filmat în Los Angeles şi Bucureşti, având drept personaje doi tineri care se întâlnesc întâmplător într-un fast-food şi se îndrăgostesc unul de celălalt.

„Cei doi sunt oricare dintre oamenii pe care îi vedem pe stradă, aici sau în America, şi funcţionează pe acelaşi tipar ca oricare dintre noi. Nu sunt modele, nu sunt altfel, sunt nişte oameni care-şi trăiesc viaţa în ritmul anului 2012, oriunde în lume, care se luptă să se întreţină, vor să-şi atingă visurile şi să-şi găsească dragostea. Mereu avem impresia că altundeva este altfel, că celălalt are o viaţă cu totul diferită, condusă de alte reguli, dar ne dăm seama că lumea îşi impune regulile peste tot. Visăm, ne trezim la realitate, iubim sau nu, muncim din nevoie sau din pasiune, avem de ales sau urmăm calea dată, tiparul are aceleaşi puncte pe care toţi le bifăm“, declară Tudor Ionescu. „Musica“, noul hit Fly Project produs de Fly Records, a beneficiat de un clip realizat de Alex Ceauşu şi echipa sa de la Ador Media, aceeaşi echipă care a realizat şi videoclipul piesei Goodbye, hitul internaţional lansat de Fly Project la începutul anului 2011.

Urmăreşte aici videoclipul piesei

:

Foto: Fly RecordsRecente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg