Fosta prezentatoare Cristina (Dochianu) Fogarassy a născut în secret. Cum arată după al patrulea copil

22 iunie, 2022

De când s-a retras din televiziune, superba blondă s-a dedicat total familiei. Iar acum a devenit din nou mamă!

Cristina Dochianu prezentatoare TV (1) jpg

Cristina Dochianu, jurnalista care s-a lansat la matinalul de la Antena 1, pe vremea când emisiunea era prezentată de Dan Capatos şi Cristina Cioran, s-a retras după ani buni de stat la pupitrul ştirilor mai multor televiziuni şi s-a dedicat complet vieţii de familie.

Cristina Dochianu prezentatoare TV stiri jpg

Din anul 2013, frumoasa blondă formează un cuplu cu afaceristul Cristian Fogarassy, care a mai avut un mariaj la activ. În acelaşi an, cei doi s-au căsătorit în iarnă, pe 15 decembrie, iar după o superbă nuntă la Orşova, în Defileul Dunării, Cristina Dochianu-Fogarassy devenea prima oară mamă.

În anii ce-au urmat, cei doi au devenit părinţii a două fetiţe, Yvonne (7) şi Anais (5), cărora le-a urmat un băieţel, Nicholas (3 ani şi jumătate)

O vreme, Cristina n-a mai apărut în fotografii şi nici n-a mai postat cu aceeaşi frecvenţă. Aşa că nu mică ne-a fost uimirea când am văzut-o ţinând în braţe un al patrulea copil, fotografia de familie în formulă completă fiind etichetată "Us #myall #family #complete #blessed", semn că, de-acum încolo, în familia lor vor fi 5 copii - punându-l la socoteală şi pe fiul cel mare al lui Cristian Fogarassy. În imagine, copiii sunt îmbrăcaţi în albastru, în timp ce Cristina, care abia îşi revine după sarcină, apare într-o rochie frez.

Cristina Dochianu Fogarassy a nascut al patrulea copil in secret Cristian Fogarassy (2) jpg

Mezina a primit numele Maria-Evelin şi tocmai a fost botezată, marea dezvăluire fiind făcută cu un instantaneu de la frumosul eveniment.

Extrem de discretă cu viața personală, vedeta nu a anunțat public când a venit pe lume cel de-al patrulea copil, care trebuie să aibă în jur de trei-patru luni de viaţă.

Cristina Dochianu Fogarassy a nascut al patrulea copil in secret Cristian Fogarassy (1) jpg

Alte vedete, ca Anca Lungu, Luminiţa Anghel, Simona Pătruleasa, Anca Serea şi Raluca Lăzăruț s-au grăbit să-i transmită felicitări, toate minunându-se de faptul că fosta lor colegă de breaslă este acum mamă a patru copii.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg