Fosta soție a lui Ben Affleck, fericită că a scăpat de ”al patrulea copil”. Va fi J Lo la fel de atentă cu actorul?

29 august, 2022
Jennifer Garner și Ben jpg

Noua căsătorie a lui Ben Affleck cu celebra J Lo a redeschis multe discuții ce se credeau a fi uitate.

Căci actorul nu a avut o viață prea lină cu mama copiilor săi. Iar Jennifer Garner a fost pentru Affleck un adevărat balsam, un pansament.

Jennifer Garner (7) jpg

Nu i-a dăruit doar trei copii minunați, ci și foarte multă atenție, grijă și atenție. Căci superba actriță din ”Azi 13, mâine 30” nu a avut o căsnicie tocmai roz cu mult râvnitul Affleck din cauza problemelor acestuia cu alcoolul.

Apropiații fostului cuplu Affleck – Garner glumesc acum și spun, potrivit PageSix, că Jennifer Garner a scăpat de al patrulea copil, aluzie desigur la grija pe care i-a purtat-o în toată lupta sa cu acest dușman greu de scăpat: alcoolul.

Este foarte posibil ca problemele lui Affleck să-și fi găsit rezolvarea în alcool fiindcă este refugiul oamenilor nefericiți. Iar Ben a fost nefericit după despărțirea de J Lo de acum 20 de ani. Atenția media copleșitoare de atunci și felul în care niște tineri au știut să gestioneze celebritatea sunt foarte diferite de situațiile de acum, când cuplul Bennifer acționează cu mult mai multă maturitate și tact.

Frumoasa Garner i-a fost o ancoră actorului. I-a stat alături necondiționat, chiar și după ce s-au despărțit în 2017, la capătul a 12 ani de mariaj.

A intervenit pentru el și l-a dus personal la dezalcoolizare în august 2018.

Cei trei copii pe care îi au împreună au fost prezenți la mult mediatizata nuntă și chiar au legat o relație de prietenie cu Jennifer Lopez și gemenii acesteia.

Sursele site-ului monden PageSix nu au știut să precizeze dacă Garner a fost invitată, dar balanța înclină totuși spre un răspuns negativ în acest sens.

Unul dintre apropiații lui Garner, care a vorbit cu sursa citată a dezvăluit că actrița l-a tratat mereu pe Ben cu o atenție ieșită din comun, chiar cu sentimente materne, indiferent cu cine era bărbatul într-o relație sentimentală. ”Dacă s-ar fi confruntat cu probleme, Jen lăsa tot să-l ajute. Bine că acum nu mai e răspunderea ei, a scăpat de al patrulea copil”, glumește sursa.

Garner s-a căsătorit cu Affleck în 2005, la un an după ce a divorțat de Scott Foley. Iată ce a mai spus apropiatul actriței: ”Ea a avut o familie unită, a crescut cu acest model. Părinți fericiți, surori fericite. Și-a dorit ca mariajul cu Affleck să funcționeze și a făcut tot posibilul. Însă nu s-a putut, dar a reușit să meargă mai departe.”

Garner este o prezență foarte discretă, nu epatează cu nimic, îndrăznește să se afișeze ca o femeie normală. Iese pe stradă în șlapi și nefardată. Merge la piață și gustă legumele de la tarabă.

Nu are stilul lui J Lo, dar a fost lângă Ben când a avut cea mai mare nevoie de un prieten. Rămâne de văzut cum se va comporta Lopez la prima criză de cuplu.

Momentan, Garner s-a împăcat cu fostul iubit, John Miller.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling