Fostul iubit al lui Jennifer Lopez a scăpat de ultima amintire cu diva. Cum arată proprietatea din Miami pe care tocmai a vândut-o?

10 decembrie, 2021
1 casa rodriguez jpg jpeg

Alex Rodriguez şi-a vândut casa din Miami, ultima legătură pe care o mai avea cu îndrăgita artistă, aflată acum într-o poveste de dragoste cu Ben Affleck.

Sportivul a încasat şi o sumă frumuşică: 6,3 milioane de dolari. În ciuda faptului că această casă este superbă, cei doi nu s-au bucurat de ea deloc, întrucât s-au despărţit în aprilie 2021, la puţin timp de la achiziţia proprietăţii.

La doar 10 zile după despărţire, Alex Rodriguez a şi scos-o la vânzare, de unde şi zvonurile că această casă o luase ca reşedinţă de weekenduri pentru ei.

Sora lui Rodriguez, Arlene, care este agent imobiliar, s-a ocupat de listarea proprietăţii şi de vânzarea ei. Aceasta s-a vândut în noiembrie pentru suma fabuloasă de 6,3 milioane de dolari, reprezentând un record în zonă. Casa se desfăşoară pe 300 de metri pătraţi şi are trei dormitoare, 4 băi şi o piscină.

Jennifer Lopez nu a mai dorit să ştie nimic de Alex Rodriguez după despărţirea din aprilie, în ciuda faptului că i-a fost logodnic. Ea este acum de nedespărţit de Ben Affleck, iubitul de acum 17 ani cu care s-a împăcat la scurt timp după ce i-a spus adio marelui sportiv.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg