VIDEO Fostul soţ al lui Britney Spears a publicat imagini cu ea ţipând la băieţii ei. "Minciunile trebuie să înceteze!"

11 august, 2022

Kevin Federline îi dă replica "Prinţesei Pop" şi spune că aceasta nu şi-a văzut de cinci luni copiii, pentru că nu are o relaţie bună cu ei. Drept dovadă, a postat şi două filmuleţe în care ţipă la ei, în timpul unei vizite.

Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg

Britney Spears nu și-a văzut cei doi copii pe care îi are cu fostul ei soţ, Kevin Federline, de vreo 5 luni. Dar, susţine Federline, nu pentru că ei nu i-ar lăsa să-şi vadă mama, ci pentru că ei se simt incomod în preajma ei și au primit niște mesaje scrise foarte supărătoare de la ea. Este ceea ce confirmă şi avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan.

Potrivit celor de la TMZ.com, avocatul Mark Kaplan a vorbit cu Kevin după ce Britney a postat un mesaj lung despre relația ei cu fiii săi, Sean Preston (16) și Jayden James (15), și a aflat că băieții sunt cei care au luat decizia de-a sta departe de ea.

Tot de la el aflăm şi că cei doi n-au mai stat peste noapte la mama lor de ani de zile. Şi asta pentru că lui Kevin Federline nu-i plăcea ca băieții să meargă acasă la ea fără ca cineva să-i supravegheze. Însăşi Britney a confirmat, în postarea ei, că exista mereu o persoană care avea rol de monitor, când băieții erau acasă la ea.

Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (2) jpg

Asta nu înseamnă că băieții nu-și iubesc mama, însă acum sunt supărați pe ea. Referitor la cele afirmate de Britney, cum că el i-ar împiedica pe băieţi să meargă la ea, Kevin nu crede că are nicio putere de influență asupra lui Jayden ori a lui Sean, care sunt la vârsta la care pot lua singuri astfel de decizii. Şi, momentan, cei doi au decis să stea departe de ea. Asta deşi Britney a făcut efortul de-a se muta mai aproape de ei, la 3 minute de mers cu maşina.

În sprijinul acestor afirmaţii, Federline a publicat o serie de înregistrări, spunând: „Nu pot să stau şi să văd cum fiii mei sunt acuzați în acest fel, după toate prin câte au trecut. Oricât de mult ne doare, am decis în familie să postăm aceste înregistrări. Băieții aveau atunci 11 și 12 ani. Şi ce vedeţi nici nu este ce e mai rău! Minciunile trebuie să înceteze. Sper că băieţii noștri vor crește fiind mai buni."

Kevin este enervat şi că Britney a spus, referindu-se la casa lui: „Vă garantez că acea casă are mai multă iarbă decât Ludacris, 50 Cent, Jay-Z și Puff Daddy la un loc!!!!”. Nici Britney, nici vreun străin nu ar avea vreo dovadă pentru a face astfel de declarații neîntemeiate, spune Federline, prin intermediul avocatului său.

Totodată, el crede că postările recente ale lui Britney despre copiii lor îi face pe băieţi să se teamă de reacţiile unor fani prea zeloşi ai mamei lor.

Cât îl priveşte pe Sam Asghari, noul soţ al lui Britney Spears, Federline nu e deloc deranjat de prezenţa lui, ba chiar crede că Sam are o „influență stabilizatoare” asupra ei.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp