Fotbaliștii de la Rapid, surpriză de zile mari pentru tinerii de la SOS Satele Copiilor

25 martie, 2024

Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Jayson Papeau și Cătălin Cîrjan le-au oferit o surpriză de zile mari copiilor și tinerilor din programele SOS Satele Copiilor România.

Rapid și SOS Satele 3 jpg

Pasionați de fotbal, copiii și tinerii care fac parte din echipa de fotbal Naționala SOS, un proiect al asociației, au avut ocazia să îi cunoască personal pe cei patru sportivi, să facă schimb de idei și să dea împreună câteva pase.

Întâlnirea a avut loc cu ocazia unui amical dintre Naționala SOS și una din echipele Școlii de Fotbal Rapid, primul meci din calendarul acestui sezon pentru echipa SOS Satele Copiilor. Acțiunea a avut la baza sportivă a Școlii de Fotbal Rapid și a fost posibilă cu ajutorul Fundației Mobexpert.

”Este foarte benefic atunci când acești copii se simt integrați. Fundația Mobexpert a demarat acest parteneriat cu SOS Satele Copiilor la începutul acestui an și ne-am propus ca, pe lângă ajutorul financiar pe care îl acordăm lună de lună pentru una din casele din Satul SOS București să facem activități memorabile și să susținem și alte acțiuni ale asociației. Luna trecută am participat la un workshop de mărțișoare origami, iar acum, băieții din echipa de fotbal Naționala SOS i-au putut cunoaște personal pe fotbaliștii de la Rapid și au jucat un meci amical cu echipa Școlii de Fotbal Rapid. Mi-ar plăcea să fim o comunitate și ei să simtă că pot apela mereu la noi. Sportivii noștri, atât copiii, cât și invitații de la echipa mare au fost foarte drăguți, au răspuns prompt acestui proiect”, a declarat Diana Șucu, vice-președinte Fundația Mobexpert.

Înainte de începerea meciului, fotbaliștii clubului Rapid le-au oferit copiilor eșarfe vișinii, autografe și chiar au schimbat câteva pase demonstrative pe teren. ”Cred că trebuie să ne implicăm, să facem mai mult, în special pentru copiii care au nevoie de noi. Să fim oameni mai buni. Mă simt bine în preajma lor. La orice vârstă ajungi, sufletul rămâne tânăr. Am primit de la unul din copiii SOS un cadou special, o casă în miniatură, un cadou care va rămâne special în vestiarul Rapidului și sperăm să ne poarte noroc în tot ceea ce vom face pe mai departe”, a declarat Cristian Săpunaru, căpitanul Rapid.

”Acest proiect, Naționala SOS, a plecat de la ideea de a le oferi copiilor contextul de a face mișcare, de a se întâlni cu personalități din sport și de a fi o echipă. Acum, la câțiva ani distanță, vedem cu mare bucurie și emoție că acești copii iubesc echipa, sunt prieteni între ei, sunt motivați să aibă rezultate mai bune la școală.Meciul cu echipa Școlii de Fotbal Rapid, întâlnirea cu jucătorii de la echipa mare și întreaga deplasare pentru acest acest cantonament la Bucuresti înseamnă amintiri minunate pentru copiii și tinerii noștri și mulțumim tuturor celor care ne susțin!”, Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg