FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

20 august, 2012
dsc 1537 preview jpeg

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.

Michel Télo (31) a sosit în clubul din Mamaia cu 40 de minute înainte de începerea concertului. La intrare şi-a salutat, prietenos, fanii.

Odată cu primul refren, sala a fost în delir. Melodiile lui au adunat peste 10.000 de fani, care au cântat şi au dansat până la epuizare. Artistul brazilian a rămas, însă, mut de uimire, văzând că cea mai înflăcărată fană a lui din România este o fetiţă de 5 ani, care ştie pe de rost toate piesele lui şi care i le-a şi cântat fără greşeală.

vezi aici galeria foto

Tot în cadrul aceluiaşi concert, au evoluat pe scenă şi Connect-R şi Antonia, iar show-ul a fost prezentat de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

image

Iubitor de muzică braziliană, primarul Constanţei, Radu Mazare, nu putea să lipsească de la show. La rândul său, Mazăre şi-a arătat şi el calităţile de dansator, bineînţeles, însoţit de câteva tinere atrăgătoare.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi Iuliana Marciuc, Oana Roman şi Codin Maticiuc.

Pentru prestaţia de la Mamaia, starul latino a încasat 250.000 de euro, fiind fie cel mai scump artist care a cântat până acum într-un club din România. Michel Télo este în primul său turneu în Europa, unde va susţine un număr de 18 concerte.

Foto: arhiva ADH



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg