FOTO „Ai se eu te pego“, live la Mamaia

20 august, 2012
dsc 1537 preview jpeg

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.

Hitul cu care Michel Télo a înnebunit o lume întreagă a răsunat duminică la Mamaia, unde carismaticul cântăreţ brazilian a susţinut un concert incendiar.

Michel Télo (31) a sosit în clubul din Mamaia cu 40 de minute înainte de începerea concertului. La intrare şi-a salutat, prietenos, fanii.

Odată cu primul refren, sala a fost în delir. Melodiile lui au adunat peste 10.000 de fani, care au cântat şi au dansat până la epuizare. Artistul brazilian a rămas, însă, mut de uimire, văzând că cea mai înflăcărată fană a lui din România este o fetiţă de 5 ani, care ştie pe de rost toate piesele lui şi care i le-a şi cântat fără greşeală.

vezi aici galeria foto

Tot în cadrul aceluiaşi concert, au evoluat pe scenă şi Connect-R şi Antonia, iar show-ul a fost prezentat de Daniel Buzdugan şi Mihai Morar.

image

Iubitor de muzică braziliană, primarul Constanţei, Radu Mazare, nu putea să lipsească de la show. La rândul său, Mazăre şi-a arătat şi el calităţile de dansator, bineînţeles, însoţit de câteva tinere atrăgătoare.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi Iuliana Marciuc, Oana Roman şi Codin Maticiuc.

Pentru prestaţia de la Mamaia, starul latino a încasat 250.000 de euro, fiind fie cel mai scump artist care a cântat până acum într-un club din România. Michel Télo este în primul său turneu în Europa, unde va susţine un număr de 18 concerte.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg