FOTO Anamaria Ferentz şi-a sărbătorit ziua de naştere în America în braţele unui nou iubit

18 decembrie, 2021
1 anamaria ferentz zi de nastere in america cu noul iubit 6 jpg jpeg

La 46 de ani, fosta solistă a trupei Demmo trăieşte o nouă iubire.

De 11 ani încoace, Anamaria Ferentz a dat viaţa din România pe traiul în Statele Unite, făcându-şi un rost în California, unde a lucrat ca profesoară de canto ori ca agent imobiliar. Totodată, n-a renunţat la cariera artistică, având recitaluri în limba română sau engleză la tot felul de evenimente private ori festivaluri ţinute în diferite oraşe.

Până de curând, Anamaria Ferentz nu era implicată în nicio relaţie şi spunea că "Îmi este bine aşa cum sunt şi nu fac compromisuri doar de dragul de a fi cu cineva. Din contră, îmi e foarte bine singură şi am devenit şi mai selectivă decât eram", după cum declara chiar anul trecut, de ziua ei, în exclusivitate pentru OK!.

Dar iată că, la fix un an după aceste mărturisiri, Anamaria Ferentz trăieşte o nouă iubire alături de un american, pe care l-a prezentat fanilor internauţi cu ocazia zilei de naştere sărbătorite la New York.

"Cea mai frumoasă zi de naştere, cea mai tare vacanţă, cel mai bun timp petrecut cu oamenii mei preferaţi în oraşul meu preferat, New York! Mulţumesc, iubitule", a scris fosta solistă a trupei Demmo pe contul de Instagram, adăugând etichetele #superrecunoscătoare, #superiubită, #superbinecuvântată, #superfericită.

5 anamaria ferentz zi de nastere in america cu noul iubit 4 jpg jpeg

Împreună cu noul partener şi cu alţi doi prieteni, Anamaria şi-a serbat ziua de naştere în clubul Blue Note, aflat la înălţime, unde cina a fost însoţită de o superbă panoramă a metropolei americane, dar şi de un excepţional recital al lui Chris Botti, un muzician de jazz premiat la Grammy.

Deşi nu-i place frigul şi ar prefera să trăiască o vară nesfârşită, artista adoră New York-ul şi s-a bucurat din plin de săptămâna petrecută la New York, alături de iubitul ei. “Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînţeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am şi prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz pentru click.ro.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg