FOTO Bijuterii-talisman by Giulia Nahmany

7 martie, 2012
59 jpeg

Giulia Nahmany şi-a lansat pe 1 martie noua linie de bijiterii cu cristale Swarovski printr-o întâlnire cu totul specială cu femei celebre din showbiz-ul românesc.

Giulia Nahmany şi-a lansat pe 1 martie noua linie de bijiterii cu cristale Swarovski printr-o întâlnire cu totul specială cu femei celebre din showbiz-ul românesc.

La magazinul său de la Calea Victoriei au ajuns să admire noile bijuterii vedete precum Loredana, Dana Săvuică, Ellie White, Lavinia, Roxana Ionescu, Tania Budi, Nicola, Bianca Ioniţă sau Luiza Bogdan.

Acestea au felicitat-o pe Giulia pentru cea de-a doua sarcină, ea urmând să aducă pe lume, din nou, o fetiţă, peste trei luni, şi au probat entuziasmate cerceii, inelele, brătările şi splendidele coliere bogate în pietre semipreţioase.

Bijuteriile Giuliei Nahmany sunt realizate în Israel şi sunt distribuite exclusiv pe piaţa românească. Pentru conceperea lor, Giulia a cumpărat 14 de kilograme de cristale Svarovski şi a apelat la măiestria unor bijutieri din Tel Aviv care i-au materializat schiţele pe care ea însăşi le-a realizat. Bijuteriile noii colecţii conţin şi simboluri folosite de mii de ani care, coform superstiţiei, îl protejează pe cel care le poartă de energiile negative şi îi aduce noroc în viaţă.

Acest aspect le-a încântat pe vedetele prezente în magazinul Giuliei din Bucureşti, ele primind de la aceasta şi un mărţişor cu totul special. Giulia le-a pregătit o fundă roşie de care a ataşat trei pietre Swarovski mari şi două medalioane, unul reprezentând palma protectoare, denumită de unele popoare şi “mâna Fatimei” şi altul un bănuţ cu iniţialele ei, GN.

a sosit la magazinul Giuliei alături de logodnicul ei,

, şi a pus ochii pe un colier Onyx, realizat din pietre negre, pe care intenţionează să îl împrumute pentru următorul ei videoclip.

a probat entuziasmata o pereche de cercei în formă de floare, cu pietre Swarovski, iar Dana Săvuică un lanţ cu inimioare din metal suflat cu aur.

, prezentatoarea Ştirilor de la Kanal D, s-a arătat interesată de brăţările realizate din curea de piele de care au fost ataşate bănuţi de metal inscripţionaţi cu mâna Fatimei. Bianca are, la rândul ei, o linie de brăţări confecţionate manual chiar de ea pe care le vinde pe internet.

Lavinia Pîrva a ieşit pentru prima dată la un eveniment monden, după o lungă absenţă. Frumoasa cântăreaţă a venit la magazinul Giuliei Nahmany direct de la studioul de înregistrări unde şi-a imprimat vocea pentru o nouă piesă muzicală. Lavinia a declarat că adora brăţările roşii din piele şi cerceii discreţi confecţionaţi dintr-o singură piatră Swarovski, ea având acasă mai multe bijuterii din prima linie Nahmany lansată anul trecut.

a fost vedeta care a petrecut cel mai mult timp în magazinul Giuliei Nahmany, probând, preţ de o oră, peste 15 modele de cercei şi brăţări. Vedeta a ales cercei lungi, confecţionaţi din zece pietre Swarovski, cercei scurţi, în formă de inel şi câteva inele cu pietre colorate.

,

, prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1, şi

au probat coliere şi cercei supradimensionaţi.

image

Noua colecţie de bijuterii Giulia Nahmany este expusă în magazinul Giulia Nahmany Jewelry de pe Calea Victoriei 101, Bucureşti.

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg