FOTO Ce vedete au fost invitate la garden party-ul regal de la Palatul Elisabeta?

12 mai, 2024

Designeri, cineaști și antreprenori deveniți furnizori regali au luat parte la evenimentul cu ștaif de 10 mai găzduit de Familia Regală.

Majestatea Sa Margareta și Bianca Brad. FOTO: Instagram
Majestatea Sa Margareta și Bianca Brad. FOTO: Instagram

Ca în fiecare an, Casa Regală organizează pe 10 mai, data la care este sărbătorită Ziua Regalității, un garden party formal în frumoasa grădină a Palatului Elisabeta din București. La acesta, Familia Regală invită alături de ea furnizorii regali, dar și colaboratori, susținători, oameni de cultură, diplomați și militari care se disting prin reușitele lor.

Și anul acesta lista de invitați a fost una lungă, printre ei aflându-se și câteva nume sonore, cunoscute publicului românesc. Așa se face că, printre invitatele cu ținute elegante și pălării elaborate, le-am remarcat de departe pe cele două vedete de televiziune și prietene la cataramă, Malvina Cservenschi și Albertina Ionescu. Îmbrăcate în nuanțe de crem și bej, cele două vedete au fost un etalon de rafinament, ele etalând și câteva bijuterii din noua colecție Malvensky - din care face parte și perechea de cercei purtată la garden party de Majestatea Sa Margareta.

O prezență la fel de remarcată a fost și cea a designerului de costume bărbătești Alexandru Ciucu, cel care și-a pus semnătura pe o mulțime de ținute purtate atât de Principele Radu, cât și de regretatul Rege Mihai. De altfel, Alexandru Ciucu a creat costume și pentru Regele Simeon al bulgarilor și pentru Prințul Albert de Monaco.

Remarcabilă a fost și prezența afaceristei Camelia Șucu, dar din postura sa de președinte al Societății Crucea Roșie română - funcție pe care a preluat-o de la Majestatea Sa Margareta, care a oferit instituției Înaltul Său Patronaj. Doamna Șucu a optat pentru un outfit alb elevat.

Nelipsită de la acest eveniment a fost și Bianca Brad, o apropiată a Familiei Regale, care a și prezentat câteva evenimente ale casei și deține și o decorație regală. Aceasta a avut un elegant ansamblu format din rochie lungă cu picățele, sacou alb și pălărie fantezie.

Printre invitații de la garden-party s-au aflat și jurnalista Dana Deac, cineasta Oana Giurgiu, creatoarele de modă Doina Levintza și Wilhelmina Arz și criticul de film Irina Margareta Nistor.

FOTO: Instagram, Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling