FOTO Cirque du Soleil vine cu 4,5 tone de bagaje în România

28 ianuarie, 2015
cirque du soleil quidam bucuresti 7 jpeg

Desfăşurare masivă de forţe pentru cele 6 reprezentaţii din Bucureşti ale celebrei companii de circ ce vor avea loc la complexul Romexpo între 29 ianuarie şi 1 februarie.

Desfăşurare masivă de forţe pentru cele 6 reprezentaţii din Bucureşti ale celebrei companii de circ ce vor avea loc la complexul Romexpo între 29 ianuarie şi 1 februarie.

Echipa de acrobaţi Cirque du Soleil se pregăteşte să ajungă în Bucureşti pentru cele 6 reprezentaţii ale spectacolului „Quidam“ pe care le va susţine aproape pe bandă rulantă în Capitală.

Românii vor vedea pe scenă nu mai puţin de 45 de artişti, dar întreaga echipă deplasată la Bucureşti numără 110 persoane, la care se adaugă staff-ul local de 400 de persoane.

Practic, la Romexpo, urmează să ajungă 25 de camioane care transportă 180 de valize.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, aflăm că, în ciuda dimensiunii impresionante a bagajelor, întreaga garderobă „Quidam“ poate fi împachetată şi gata de drum în mai puţin de o oră. Mai mult decât atât, durează patru ore ca show-ul să fie dezansamblat complet, până la ultimul şurub, şi încărcat în camioane.

image

Toţi artiştii au truse de machiaj proprii, cu care călătoresc în turneu. Fiecare artist îşi aplică singur machiajul - au manuale detaliate pas cu pas, cu ilustraţii, care îi ajută să-şi ducă la bun sfârşit uimitoarele transformări în fiinţe supranaturale.

image
image

Pentru buna organizare a spectacolului, Cirque du Soleil angajează specialişti locali din domenii variate: doctori, maseuri, kinetoterapeuţi, cizmari - vopsitori de pantofi şi croitori.

image

Un spectacol multipremiat, într-o cheie mai tenebroasă decât "Saltimbanco" şi "Alegria", celelalte două producţii ale Cirque du Soleil care au fost prezentate până acum România, "Quidam" este o experienţă unică şi emoţionantă care va captiva spectatorii de toate vârstele, informează organizatorii evenimentului, Events.

image

Porţile Pavilionului Central al Romexpo se deschid cu o oră înainte de fiecare spectacol, iar programul reprezentaţiilor este următorul: 29 ianuarie, ora 20.00, 30 ianuarie, ora 20.00, 31 ianuarie, orele 16.00 şi 20.00, 1 februarie, orele 13.00 şi 17.00.

image
image

Accesul în Romexpo se face din Bulevardul Expoziţiei, intrarea B. Parcarea este gestionată de Romexpo, cu plată (15 lei pe zi). Vor fi deschise parcările B şi C.

image
image

Pentru locurile rămase în vânzare la data reprezentaţiilor va exista o casă de bilete la intrarea în Romexpo. În incinta Pavilionului Central va fi disponibilă garderobă (cu plată). Băuturile răcoritoare şi mâncarea vor putea fi achiziţionate pe bază de jetoane.

image

Biletele pentru spectacolul "Quidam" pot fi cumpărate şi prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), la preţuri diferite, în funcţie de categorie: VIP - 500 de lei (adulţi) şi 350 de lei (copii), premium - 350 de lei (adulţi) şi 245 de lei (copii) şi tribune - între 150 şi 250 de lei (adulţi) şi între 105 şi 175 de lei (copii). Mai multe categorii de bilete sunt epuizate în acest moment, la toate cele şase reprezentaţii.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg