FOTO Cristina Cioran a slăbit 15 kg. Iată secretul ei

Actrița a reușit să scape de kilogramele în plus care-i dădeau bătăi de cap şi pentru care a fost aspru criticată.

Cristina-Cioran
Cristina Cioran, într-o formă de invidiat.

Invitată în platoul emisiunii „Agentul VIP“, Cristina Cioran a demonstarat că nu are o problemă cu kilogramele. Artista a spus că a avut mereu o greutate variabilă şi că nu a fost niciodată extrem de slabă. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit ceea ce obişnuieşte ea să mănânce într-o zi.

„Greutatea a fost mereu variabilă. Niciodată n-am fost vreo silfidă, vreun băț de fată“, a recunoscut Cristina Cioran în platoul emisiunii lui Cristian Brancu.

„Referirea la faptul că m-am îngrăşat era la un eveniment unde eram cam îmbrăcată. După 30 de ani, se pun altfel kilogramele. Se mai îngroaşă braţele. Mă străduiesc să nu mănânc lucruri care îngraşă“, a explicat ea.

Cristina-Cioran-Traian-Vaduva
Cristina Cioran şi iubitul ei, Traian Văduva.
Cristina-Cioran-Aleha-Toncea
La Gala Eva.ro, Cristina Cioran a purtat o rochie semnată Aleha Toncea.

„De dimineaţă, mi-a făcut iubitul meu orez cu ou. Apoi, am mâncat o supă de roşii, iar pe seară nu am mai apucat să mănânc. În seara asta, am fost la un eveniment superb unde aveau prăjituri care arătau foarte bine, dar am spus «NU». Mă îngraş şi respirând. O friptură aş mânca. Ieri, am mâncat spanac. Alaltăieri, am mâncat brocolli. Dacă ar fi să aleg între o bucată de tort şi o bucată de pâine aburindă, abia scoasă din cuptor, aş alege pâinea“, a declarat mai declarat actrița la Antena Stars.

Cristina-Cioran-a-slabit
Cristina Cioran a slăbit vizibil.

Foto: pagina personală, capturi Antena Stars

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA