FOTO Ei sunt cei mai de succes artişti români – lista câştigătorilor Media Music Awards

5 octombrie, 2012
img 8436 jpeg

Peste 30.000 de oameni din Piaţa Mare a Sibiului şi peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediţie a Media Music Awards

Peste 30.000 de oameni din Piaţa Mare a Sibiului şi peste 1 milion de telespectatori din toată lumea au urmărit aseară prima ediţie a Media Music Awards.

Vezi aici galeria foto

Cei mai de succes artişti ai anului, cei care au avut, graţie impactului la public, cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet, au participat la festivitatea de la Sibiu, unde au susţinut recitaluri live şi au fost premiaţi la diverse categorii.

Eleganţă pe covorul roşu

Pe covorul roşu din Piaţa Mare şi-au făcut apariţia, începând cu orele 18.30, coborând din limuzine vintage şi asaltaţi de fani şi de camelere de filmat şi fotografiat, Antonia, Alex Velea, CRBL, Vunk, Deepcentral, Andreea Bănică, Laurenţiu Duţă, Smiley, Anda Adam, Ellie White, Corina, Mandinga, Andra.

Artistele au strălucit în rochii elegante care le-au pus în evidenţă siluetele de vis, le-au descoperit părţi ale trupului şi chiar, în cazul lui

, i-a accentuat pântecul, solista fiind însărcinată în opt luni.

a avut, poate, cea mai spectaculoasă apariţie vestimentară, optând pentru o rochie tip sirenă, cu imprimeu de clepsidră, având părţile laterale decupate şi îmbogăţite cu lame metalice aurii. Apariţia vedetei a atras un interes major, Anda fiind fotografiată timp de mai multe minute.

O altă apariţie interesantă a fost cea a Corinei, care a îmbrăcat o fustă albă cu şolduri supradimensionate şi un sutien cu cupe în formă de con, precum cel al celebrei Madonna.

La capitolul apariţii masculine, cea mai interesantă alegere vestimentară a avut-o

, care a purtat în picioare pantofi sport galbeni fosforescent cu cap de urs.

Show pe două scene în Piaţa Mare a Sibiului

Artiştii au petrecut seara în cortul VIP, situat, peste zona pubicului, în faţa scenei mari unde, o mare parte dintre ei, au şi cântat. Pe o a doua scenă, ei au urcat pentru a-şi ridica trofeele, transformând astfel totul într-un show foarte dinamic. Gala a fost prezentată de Cristi Niţu şi Ana Moga şi a inceput, conform programului, la orele 19.00 fix, totul derulându-se la minut, precum marile evenimente muzicale de peste Ocean.

Pe scena cea mare, îmbogăţită cu un joc de lumini fantastic şi cu ecrane cu led pe care au rulat jocuri grafice, au cântat

,

,

&

&

,

-

,

&

,

&

&

,

,

,

&

, solista din Bulgaria

,

,

,

,

,

,

&

şi

.

Artiştii au ales că cânte atât hiturile lor din acest an sau din anii trecuţi, precum şi piese în premieră, aşa cum a fost cazul Andei Adam.

Artista a îmbrăcat o ţinută sport din cea mai recentă colecţie Jeremy Scott şi a interpetat live noua ei piesă care le-a adus fanilor plăcuta amintire a perioadei Selecta.

În pauzele dintre recitaluri, artiştii au fost premiaţi, urcând pe scena cea mică pentru a-şi ridica trofeele din sticlă.

image

Câştigătorii Media Music Awards

Best New Artist – Alex Mica

Best Song – Connect-R – Vara nu dorm

Fastest Climber – Connect-R – Vara nu dorm

Best Female – Antonia

Best Featuring – CRBL feat Helen

Kiss Award – Alex Velea

Best Rock – VUNK feat. Antonia – Pleacă

Best Pop – Smiley – Dead Man Walking

Fans Like Award – Antonia

Best Video – VUNK feat. Antonia – Pleacă

Best Male – Smiley

Best Dance – Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică – Shining Heart

Media Forest Award – Andra

Best Online Trilulilu – Mandinga – Zaleilah

Best Hip Hop – Guess Who

Premiul Urban.ro – Inna

Best Group – Voltaj

Best Comeback – Ellie White

Premiul de excelenţă – Loredana

Evenimentul a fost organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi susţinut de Kiss TV si Kiss FM.

Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparentă şi de necontestat din România, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

Foto: Valentin Beşa, Valentin Navacovschi, Cristian PopoiRecente pe Ok! Magazine

sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG
cadou832 jpg
Dorința ta de a ți achiziționa noi articole vestimentare crește odată cu venirea iernii Iată ce nu ar trebui să ți lipsească din garderobă în sezonul rece jpg
Ești dezamăgit de industria alimentară Află ACUM ce poți face pentru a avea o alimentație sănătoasă! jpg
fuste5 jpg
moda66 jpg
locuinta jpg
Scarlett Johansson, Profimedia (1) jpg
musk2 profimedia jpg
adela popescu8fb jpg
anda adam fb jpg
carte5 jpg
telefon71 jpg
Dana Rogoz Instagram PNG
tora vasilescu facebook jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram