FOTO În această primăvară, la Prima TV se râde româneşte 

14 februarie, 2014
carco jpeg

Joi, 13 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a grilei de primăvară, la care au participat reprezentanţii agenţiilor de publicitate, vedetele consacrate ale postului din Pipera, dar şi alte staruri care vor putea fi

Joi, 13 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a grilei de primăvară, la care au participat reprezentanţii agenţiilor de publicitate, vedetele consacrate ale postului din Pipera, dar şi alte staruri care vor putea fi urmărite în acest sezon la Prima TV.

image

Au fost prezentate noile achiziţii ale postului în materie de programe. Amfitrionul evenimentului a fost Dan Finţescu, care va prezenta în curând emisiunea “Râzi şi câştigi”. Pe scenă au urcat, rând pe rând, Cârcotaşii, Mondenii, Trăsniţii, Dan Badea, prezentatorul ştirilor Times New Roman, Codruţ Kegheş şi Remus Nica, cei care vor fi cu ochii pe vedete la “Cireaşa de pe tort”, Diana Bart şi Alexandru Constantin, gazdele noii emisiuni mondene “Click”, Virgil Ianţu, care va aduce din nou pe micile ecrane show-ul “Vrei să fii milionar”, matinalii postului Micutzu şi fotomodelul Laura Belecciu şi... Mihai Bendeac. Evenimentul s-a încheiat cu un recital de excepţie al trupei Jukebox.

image

Umorul bio, 100% românesc, glumele cu ştaif, poantele cu clenci şi glumeţii isteţi au fost ingredientele care au făcut deliciul celor prezenţi la petrecerea unde s-a râs româneşte cum doar la Prima TV se obişnuieşte.

image

FOTO DORIN CONSTANDARecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg