FOTO În această primăvară, la Prima TV se râde româneşte 

14 februarie, 2014
carco jpeg

Joi, 13 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a grilei de primăvară, la care au participat reprezentanţii agenţiilor de publicitate, vedetele consacrate ale postului din Pipera, dar şi alte staruri care vor putea fi

Joi, 13 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a grilei de primăvară, la care au participat reprezentanţii agenţiilor de publicitate, vedetele consacrate ale postului din Pipera, dar şi alte staruri care vor putea fi urmărite în acest sezon la Prima TV.

image

Au fost prezentate noile achiziţii ale postului în materie de programe. Amfitrionul evenimentului a fost Dan Finţescu, care va prezenta în curând emisiunea “Râzi şi câştigi”. Pe scenă au urcat, rând pe rând, Cârcotaşii, Mondenii, Trăsniţii, Dan Badea, prezentatorul ştirilor Times New Roman, Codruţ Kegheş şi Remus Nica, cei care vor fi cu ochii pe vedete la “Cireaşa de pe tort”, Diana Bart şi Alexandru Constantin, gazdele noii emisiuni mondene “Click”, Virgil Ianţu, care va aduce din nou pe micile ecrane show-ul “Vrei să fii milionar”, matinalii postului Micutzu şi fotomodelul Laura Belecciu şi... Mihai Bendeac. Evenimentul s-a încheiat cu un recital de excepţie al trupei Jukebox.

image

Umorul bio, 100% românesc, glumele cu ştaif, poantele cu clenci şi glumeţii isteţi au fost ingredientele care au făcut deliciul celor prezenţi la petrecerea unde s-a râs româneşte cum doar la Prima TV se obişnuieşte.

image

FOTO DORIN CONSTANDARecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg