FOTO Labradorul Buddy a câştigat premiul Palm Dog

26 mai, 2014
10352404 694203260641372 1690923907367325245 n jpeg

Pe Croazetă, nu doar vechii actori au fost primiţi pe covorul roşu cu o ploaie de aplauze şi de bliţuri. Labradorul Buddy a demonstrat că şi starurile patrupede pot avea parte de aceeaşi popularitate.

Pe Croazetă, nu doar vechii actori au fost primiţi pe covorul roşu cu o ploaie de aplauze şi de bliţuri. Labradorul Buddy a demonstrat că şi starurile patrupede pot avea parte de aceeaşi popularitate.

Buddy a jucat în lungmetrajul "White God/ Feher Isten", realizat de regizorul maghiar Kornél Mundruczó, care a primit, vineri seară, trofeul Un Certain Regard la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes.

Personajul principal al filmului este Hagen - rol interpretat de Buddy şi de dublura acestuia, Luc -, un câine abandonat de stăpâni şi care este luat de pe stradă de un bărbat care îl antrenează pentru a deveni câine de luptă.

Palm Dog Award, care i-a revenit anul acesta lui Buddy, este echivalentul dedicat câinilor al premiului Palme d'Or, distincţia supremă a Festivalului de la Cannes.

image

"Ce onoare, ce căţel fenomenal", a spus Toby Rose, organizatorul premiilor Palm Dog, care a catalogat filmul drept o intersectare între "Inglorious Barsterds" şi "Ben Fur" - parafrazare a celebrelor pelicule "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", de Quentin Tarantino, şi "Ben-Hur", de William Wyler.

În scena de deschidere a filmului, o haită de 250 de câini furioşi aleargă după protagonist, într-un cor de lătrături zgomotoase.

image

Majoritatea câinilor folosiţi în film au fost salvaţi în viaţa reală dintr-un adăpost de animale, fiind adoptaţi de actori şi de prietenii acestora după încheierea filmărilor.

image

Trofeul Palm Dog, un os din material textil umplut, a fost înmânat regizorului Kornél Mundruczó, care a afirmat că experienţa de a lucra cu vedetele canine a fost una "înălţătoare". Buddy şi Luc "se află la Los Angeles", a spus Kornél Mundruczó, care a promis că va trimite osul dresorului acestora.

image

Foto: pagina oficială



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg