FOTO Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu: Vinovaţi că se iubesc

5 noiembrie, 2010
CLIIMA20101105 0025 1 jpeg

Legătura dintre Cristina Şişcanu (26) şi Mădălin Ionescu (40) a fost mai comentată decât ştirile de interes naţional. Au fost blamaţi că se ascund, deşi n-o făceau, că relaţia lor s-a construit pe nefericirea altora, deşi aceste alte persoane dispăruseră din tablou înainte ca ei să devină un cuplu. Singurul lucru de care cei doi recunosc că se fac vinovaţi este că se iubesc.

Legătura dintre Cristina Şişcanu (26) şi Mădălin Ionescu (40) a fost mai comentată decât ştirile de interes naţional. Au fost blamaţi că se ascund, deşi n-o făceau, că relaţia lor s-a construit pe nefericirea altora, deşi aceste alte persoane dispăruseră din tablou înainte ca ei să devină un cuplu. Singurul lucru de care cei doi recunosc că se fac vinovaţi este că se iubesc.

Eu nu sunt mulţumit niciodată. De-aia am şi reuşit să fac o figură frumoasă pe unde am fost. Am vrut întotdeauna mai mult. N-aş putea să spun că a ieşit prost. Dacă mă uit pe prima pagină a ziarelor, tot ce s-a întâmplat la noi în emisiune a făcut obiectul unor articole în presă.

Noi n-am avut nimic de ascuns. Din momentul în care s-a aflat că suntem împreună, de-atunci chiar suntem împreună. Dar am văzut că, deşi am vrut să clarificăm lucrurile, ei tot cu prima lor impresie au rămas: c-am început relaţia pe ascuns. M-a întrebat odată o ziaristă cum pot să-mi proclam iubirea sus şi tare şi i-am răspuns simplu: pentru că este adevărată.

M.I. Cristina a şocat spunând că ne iubim în fiecare noapte. Dar n-a spus că ne iubim şi-n fiecare zi. Şi ca să-i enervez pe cei deranjaţi de povestea noastră, le spun că am rămas în acelaşi stadiu.

Copiii mei au fost afectaţi mai degrabă de ceea ce s-a întâmplat înainte să apară povestea asta. Pentru că despărţirea mea de Mihaela s-a produs în urma unor evenimente care durau de mult timp. Ştefania şi Filip, la nivelul lor de percepere a realităţii, ştiau foarte bine ce se-ntâmplă. Şi n-au fost luaţi pe nepregătite atunci când fosta mea soţie a plecat de-acasă. Asta nu înseamnă că n-am o relaţie bună cu mama lor. Şi sunt surprins, atunci când citesc vreun articol şi comentariile aferente, să văd că sunt mulţi care spun că mi-am părăsit soţia şi copiii. Eu îmi văd copiii tot timpul. Ştefania locuieşte cu mine, iar pe Filip îl iau acasă zece zile pe lună.

Noi am avut un acord din toate punctele de vedere. Că acest acord s-ar putea schimba la anumite pasaje… nu e exclus. E posibil ca Ştefania să rămână cu mine şi Filip cu Mihaela, dar mi-aş dori foarte mult să fac parte din viaţa copiilor mei în fiecare zi. Îi iubesc enorm.

image

Şi Filip, în aceeaşi măsură. De fiecare dată când ne revedem, Filip este foarte afectuos. Mă înţeleg foarte bine cu amândoi.

Atât timp cât eşti o persoană publică, nu ai cum să eviţi asta. Dar m-au deranjat derapajele şi faptul că cei doi copii ai mei au început să facă obiectul aberaţiilor legate de anumite infirmităţi, m-a deranjat când le-am văzut pozele în articole negative, m-au deranjat insinuările cum că mi-aş fi părăsit soţia şi copiii…

Poate că este important de precizat că problema divorţului a apărut în familia lor când eu nu-l cunoşteam pe Mădălin.

Dar vreau să spun ceva: cu câteva luni înainte ca Mihaela să plece, îi spusesem doamnei Voiculescu că nu mai pot trăi aşa şi c-ar fi bine să mă îndrept spre un divorţ. Se întâmpla anul trecut. Dar am făcut greşeala de-a accepta cerinţa celor din conducere de-a amâna momentul.

Înainte să plec în vacanţă, la întrebarea privind zvonistica legată de înlocuirea mea, mi-a dat un mesaj prin care mă asigura că nu se pune problema, că dacă vor fi schimbări, nu mă vor privi şi că vor fi legate de conţinut. Nu s-a întâmplat aşa ceva. Nu ştiu care a fost amestecul ei, nu ştiu dacă a dorit sau nu schimbarea, cert este că nu mai sunt acolo.

Dezvăluiri e mult spus. Voi face precizări suplimentare doar dacă voi chema trustul în instanţă. Am spus că o persoană din conducere m-a sunat într-o seară, ameninţându-mă că mă scoate de pe post dacă Cristina, care plecase de la Antena 1, dă vreo declaraţie pe undeva.

Până la sfârşitul anului.

Lucrurile sunt simple. Paparazzi care ne urmăresc peste tot au văzut că am fost la părinţii lui Mădălin, la scurt timp după ce noi doi am devenit un cuplu. Ce părinţi ar fi primit în casa lor o femeie care i-ar fi spart căsnicia fiului lor? Şi care femeie înşelată şi-ar lăsa copiii să se vadă cu „amanta“ sau chiar să locuiască cu ei? Sunt exemple care arată că nu eu sunt motivul destrămării căsniciei lor.

În prima fază a separării noastre, Mihaela mi-a spus că suntem liberi să ne vedem cu cine vrem, ceea ce s-a întâmplat în cazul amândurora. Repet, nu am nici cea mai mică pată pe conştiinţă legată de despărţirea de fosta soţie.

Foto: Alex RantaRecente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG