FOTO O nouă casă pentru familia Beckham? Cum arată posibilul conac de la ţară

15 octombrie, 2015
Vic si David Beckham jpeg

Clanul Becks are o avere considerabilă. Atât de mare, că nici nu o putem aproxima, dat fiind că fiecare membru al familiei are o sursă de venit pe măsură. Fie, ştim că David şi Victoria au o avere estimată de 310 milioane de dolari împreună. Ei bine, din acestea, cuplul şi-ar fi pus deoparte 8,3 milioane pentru a cumpăra o nouă casă, undeva în Gloucestershire, conform speculaţiilor recente.

image

Este vorba despre un conac din 1640, care poate deveni noul Palat al Beckhamilor, căci familia de britanici au fost surprinşi vizitând locul de multe ori în ultima vreme, conform jurnaliştilor de la agenţia South West News Service. Totuşi, unul din purtătorii lor de cuvânt ar fi spus că: “Nu a avut loc nicio vizionare şi nu a existat nicio formă de interes asupra acestei proprietăţi din partea clienţilor mei”.

image

În orice caz, cum arată conacul în care ar putea să se mute cuplul, împreună cu cei patru copii ail or, Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (10) şi Harper (4)?

image image

Este vorba despre o casă impresionantă, numită Amberley House, cu 6 dormitoare, întinsă pe 958.000 mp în ţinutul de ţară Cotswold. Adevărul este că panorama e superbă, desprinsă din poveşti, departe de agitaţie şi plină de verdeaţă.

image

Conacul beneficiază de o piscină imensă şi o curte de tenis, perfectă pentru familia de sportive, o căsuţă anexă cu două dormitoare pentru musafiri. Interiorul casei este vintage, dar de lux, în tonuri de alb şi crem, cu multe camere de oaspeţi, şemineuri şi o bucătorie semnată de designerul live Christian. Per total, casa pare inspirată, în ceea ce priveşte decorul, din cărţi.

image image

Familia Beckham locuieşte în chirie momentan, cât timp casa lor din Londra de Vest, cumpărată în 2014 cu 50 mil. dolari, este în curs de renovare. Pentru această casă extreme de scump, fostul superstar al fotbalului şi designerul au vândut casa din Hertfordshire, în care au locuit din 1999, şi numeroase maşini de lux.

FOTO SavillsRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg