Foto: Oana Paveluc, noua Miss Universe România

14 iulie, 2010

Alexandra Cătălina Filip, câştigătoarea concursului Miss Universe România 2010, a renunţat la coroană, locul acesteia fiind luat, conform regulamentului, de câştigătoarea premiului întâi, Oana Paveluc. Alexandra este dansatoare profesionistă şi campioană naţională (2008 - 2010) la mai multe secţiuni de dans sportiv.

Alexandra Cătălina Filip, câştigătoarea concursului Miss Universe România 2010, a renunţat la coroană, locul acesteia fiind luat, conform regulamentului, de câştigătoarea premiului întâi, Oana Paveluc.

Contractele pe care aceasta urma să le semneze cu Organizaţia Miss Universe România şi cu Organizaţia Miss Universe de la New York prevăd o serie de activităţi care necesită multe ore de pregătire, prezenţa la evenimente publice şi participarea candidatei României în cantonamentul de pregătire din Statele Unite ale Americii.

Alexandra Cătălina Filip este dansatoare profesionistă şi campioană naţională (2008 - 2010) la mai multe secţiuni de dans sportiv.

"Antrenamentele pentru competiţiile internaţionale de gen nu pot fi întrerupte şi nici măcar programul de studiu nu poate fi scurtat, pentru că altfel risc să nu mă pot prezenta la înălţime în toate competiţiile de dans la care îmi doresc să particip", a declarat Alexandra Cătălina Filip.

În consecinţă, următoarea concurentă clasată, respectiv Oana Paveluc, va fi încoronată Miss Universe România 2010 şi va reprezenta ţara la competiţia internaţională, ce se va desfăşura în Las Vegas, pe 23 august.

Oana Paveluc este din Braşov şi are 18 ani. "Nici n-am visat că rezultatele se mai pot schimba. Oricum, eu eram extrem de fericită şi cu premiul I şi premiul presei, pentru că Miss Universe România este cel mai important concurs de frumuseţe din ţară. Acum că situaţia s-a schimbat total, parcă trăiesc un vis", a spus Oana Paveluc - noua Miss Universe România 2010.

Mai multe fotografii cu noua Miss Universe România vedeţi aiciRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg